Diverta Lipscani este ancorat în tehnologie

Mădălina Gănescu
- 15.03.2019, 16:55 în Divertisment
17

SHARES

Rețeaua Diverta se extinde în Centrul Vechi al Capitalei, prin deschiderea Diverta Lipscani. Noul spațiu are o suprafață de 2500 de metri pătrați și vine în întâmpinarea clienților cu un loc vibrant și dinamic, ideal pentru cei #plinideviață.

În Diverta Lipscani îți poți petrece timpul liber

Suprafața totală a noului spațiu este de 2500 de metri pătrați. Acesta se desfășoară pe patru niveluri – subsol, parter, etajele 1 și 2.

Diverta se află la parter și la etajul 1, pe o suprafață de 1600 de metri pătrați. La etajul 2 se află Artist Café (300 de metri pătrați), un spațiu intim și elegant în care vor avea loc evenimente culturale. La subsol se va afla, începând din luna mai, un spațiu dedicat realității virtuale. Pus în funcțiune de către Gateway VR Studio, care se va întinde pe 200 de metri pătrați.

Diverta Lipscani mai cuprinde și zone noi, special create pentru cei aflați în trecere prin Centrul Vechi al Capitalei. Asta pe lângă zonele deja consacrate, cum ar fi Carte, Papetărie, Cadouri, Jocuri și Jucării.

Diverta Lipscani

În interiorul raionului de carte sunt zone în care clienții își pot petrece timpul liber, se pot relaxa, pot bea o cafea și, bineînțeles, pot răsfoi o carte. Fiind plasat într-o zonă intens vizitată de turiști, la parter se află și o zonă dedicată suvenirurilor cu specific românesc, denumită „Îmi place România”.

zona de relaxare

Pentru mai mult dinamism, spațiul include și zone dedicate experiențelor. Cum ar fi cea de testare a dronelor, de mixed reality. Ca de altfel și un loc în care vizitatorii pot pătrunde în lumea realității virtual. DJ Booth-ul este un loc în care tinerii DJi sunt așteptați să pună muzică, iar zona de boardgames are cele mai populare jocuri de societate.

Conceptul noului spațiu: #plinideviață

Conceptul noului spațiu – #plinideviață – a pornit de la faptul că Diverta Lipscani este mai mult decât o simplă librărie. Este un concept store în care tot timpul se întâmplă ceva. Fie că este vorba despre seri cu muzică, întâlniri ale pasionaților de lectură, ateliere pentru părinți și copii, spectacole dedicate iubitorilor de artă și nu numai.

Conceptul este vizibil în amenajarea spațiului Diverta Lipscani. Care îmbină o grafică dinamică, redată prin culori îndrăznețe, cu mobilierul simplu și minimalist, care pune în evidență gama bogată de produse.

Diverta Lipscani

Prima dintr-o serie de investiții

Noul spațiu a presupus o investiție de 300.000 euro. Prima dintr-o serie de investiții planificate de Diverta. Pe parcursul acestui an, rețeaua Diverta se va extinde cu încă trei librării, două în Cluj-Napoca și încă una în București.

Dacă vreți să vizitați Diverta Lipscani, introduceți pe Google Maps Lipscani 30-34.

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!