More

  Mozilla lansează Firefox Send, alternativa la WeTransfer

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Mozilla lansează Firefox Send, alternativa la WeTransfer. Vrei să trimiți câțiva GB de date? În loc de WeTransfer, folosește Firefox Send.

  Mozilla lansează o alternativă la WeTransfer, pe care o poți folosi acum cu mult mai mare ușurință.

  Mozilla lansează Firefox Send

  Firefox Send este complet gratuit, iar dacă ai creat un cont Firefox deja, ai parte de o serie de beneficii.

  Accesează pagina websend.firefox.com”. Alege fișierele pe care vrei să le trimiți și partajează URL-ul generat de site cu prietenii sau partenerii de afaceri.

  Poți urca pe Firefox Send fișiere cu o dimensiune totală de 1GB. Nu contează numărul acestora. Trebuie să ții cont să nu depășească împreună 1GB. WeTransfer limitează la 2GB.

  După ce ai încărcat fișierele pe site, poți alege de câte ori pot fi descărcate de către destinatar. Sunt disponibile până la 100 de descărcări.

  De altfel, poți alege câte zile are la dispoziție destinatarul să dea download. Limita maximă este de șapte zile. După aceea linkul expediat va expira.

  Poți proteja fișierele trimise prin Firefox Send cu o parolă. Aceasta poate fi știută doar de tine și destinatar. În plus, fișierele stau permanent acolo și ar trebui să le ștergeți manual.

  Nu este vorba de un serviciu de transfer nou. Ați mai auzit de multe ori despre acest concept. Dar e posibil să vă fie mai ușor să îl folosiți. Și mai ales, să fie mai eficient decât Dropbox sau chiar WeTransfer.

  Firefox Send este ideal dacă doriți să trimiteți rapid fișiere cuiva. Dar acestea depășesc ceea ce puteți trimite în mod normal prin e-mail.

  La fel ca orice alt lucru produs de Mozilla, serviciul este gratuit.

  Ce părere ai despre noul serviciu Mozilla? Ai în plan să îl utilizezi? Ce te nemulțumește la alte servicii? De ce crezi că Firefox Send va fi mai bun? Scrie-ne părerea ta în comentarii.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.