More

  Anunțurile Apple într-un articol scurt și la obiect

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Apple a susținut ieri primul său eveniment centrat pe servicii. Compania a introdus o serie de noi servicii și nu a anunțat nimic legat de hardware. Care sunt anunțurile Apple, le aflați din acest articol scurt și la obiect.

  Apple a lansat Apple News+, Apple Arcade, Apple Card și Apple TV+. Nu o să intrăm în amănunte cu privire la acestea. Ci vom trece rapid prin ele. Cu detalii revenim pe măsură ce vor fi disponibile publicului larg.

  Anunțurile Apple

  Momentan, singurul serviciu disponibil este Apple News+. Acesta este conceput să ofere acces la sute de magazine și o serie de știri cu plată pentru 9.99 dolari pe lună. Planul Apple News+ poate fi accesat de toată familia pentru suma de 9.99 dolari.

  Apple Card este noul card de credit pe care Apple îl lansează în parteneriat cu Goldman Sachs. Din vara acestui an, poți să aplici pentru Apple Card chiar din iPhone. Și poți să începi să îl folosești imediat pentru achiziții Apple Pay. Poți efectua plăți difitale cu Apple Pay folosind cardul. Pentru plăți non-Apple Pay, Apple oferă clienților un card șic din titan, cu nicio informații vizibilă, cum ar fi numărul sau CVV.

  Apple Card îți dă bani înapoi

  Cu Apple Card, primești 1% înapoi pentru achiziții standard cu cardul. Primești 2% înapoi pentru achiziții Apple Pay și 3% pentru achiziții Apple. Banii înapoi îi primești zilnic și îi poți folosi pentru a plăti facturile, pentru a efectua achiziții sau trimițând Apple Pay Cash în Messages.

  Apple Arcade noul serviciu de jocuri de la Apple. Acesta oferă acces la peste 100 de jocuri iOS de la Disney, Sega, LEGO, Cartoon Network, Konami și alții. Serviciul se lansează în toamna acestui an în peste 150 de țări. Apple nu vorbește despre prețuri. Un abonament Apple Arcade va oferi acces complet la toate jocurile. Asta fără achiziții suplimentare în aplicații pentru deblocarea conținutului.

  Apple TV+ este ultimul serviciu anunțat de Apple. Acesta va găzdui înreg conținutul TV original al companiei. Apple are peste 10 show-uri originale de la creatori precum Steven Spielberg, J.J. Abrams și Oprah.

  Prețul nu a fost anunțat, iar serviciul se lansează tot în toamnă. Apple TV+ va fi disponibil în aplicația revizuită Apple TV începând din luna mai.

  Noua aplicație TV va fi disponibilă pe dispozitivele iOS, pe Apple TV și Mac în toamna aceastui an.

  ABONEAZĂ-TE LA YOUTUBE NOOBZ

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.