More

  Huawei lansează HUAWEI P30 și HUAWEI P30 Pro

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Huawei lansează HUAWEI P30 și HUAWEI P30 Pro. Dispozitivele integrează senzorul HUAWEI SuperSpectrum, obiectivul optic HUAWEI SuperZoom, noua cameră Time of Flight (TOF) și o stabilizare a imaginii mult îmbunătățită.

  Huawei lansează HUAWEI P30 și HUAWEI P30 Pro – Camere

  DxOMark acordă un scor maxim de de 112 pentru HUAWEI P30 Pro. Telefonul vine cu un nou sistem Leica format din patru camere foto. Acesta include o cameră principală de 40MP cu senzor HUAWEI SuperSpectrum Sensor, una ultra-wide de 20MP, una telefoto de 8MP și una HUAWEI Time-of-Flight (TOF). Cameră frontală are 32MP.

  Senzorul Huawei SuperSpectrum

  Senzorul RYYB SuperSpectrum se îndepărtează de tradiționalul filtru Bayer RGGB, înlocuind pixelii verzi cu pixeli de culoare galbenă. Lucru ce determină un scor ISO maxim de 409.600 pentru modelul HUAWEI P30 Pro și de 204.800 pentru modelul HUAWEI P30.

  Această tehnologie a senzorilor, AIS și OIS oferite de HUAWEI și diafragma  f/1,6 a HUAWEI P30 Pro, garantează experiențe fotografice și videografice extraordinare.

  HUAWEI SuperZoom Lens

  Datorită designului periscopic, SuperZoom Lens susține un zoom optic de înaltă fidelitate de până la 5 ori, 10X hybrid zoom și un zoom digital de 50X. O prismă din camera telefoto reflectă lumina la unghi de 90 de grade pentru a maximiza distanța focală. Minimizând în același timp înălțimea camerei, fără a perturba designul dispozitivului.

  Camera ToF a HUAWEI

  Elementul de unicitate al modelului HUAWEI P30 Pro este dat de camera ToF a HUAWEI. Aceasta captează informații cu privire la câmpul de profunzime, pentru a realiza o segmentare exactă a imaginii.

  Măsurarea precisă a distanței permite simularea unor niveluri multiple de bokeh. Funcția Super Portrait surprinde și cele mai mici detalii, de exemplu șuvițele de păr ale unei persoane. Aceasta combină informații cu privire la profunzime și algoritmi brevetați. Scopul este de a genera imagini remarcabile cu fundal defocusat, care evidențiază subiectul din imagine în orice situație.

  Inteligența Artificială

  Funcția HDR+ asistată de inteligența artificială permite camerelor să combine fotografiile multiple făcute în succesiune rapidă. Asta pentru a elimina imaginile supraexpuse și cu lumină din spate.

  Seria HUAWEI P30 vine cu o cameră de smartphone care dispune de capacități cinematice. Seria P30 inaugurează o nouă eră a videografiei profesionale, de studio. Senzorul HUAWEI SuperSpectrum permite înregistrări video spectaculoase în condiții de luminozitate scăzută. Astfel încât scenele filmate pe timp de noapte apar luminoase și cu un nivel ridicat de detaliu.

  AIS și OIS de la HUAWEI vin cu funcție de stabilizare pentru toate setările video, ceea ce determină o filmare perfectă, stabilă. Totodată, lentila SuperZoom facilitează realizarea de prim-planuri clare. Editorul video asistat de inteligența artificială permite utilizatorilor să adauge muzică pe fundal și efecte speciale în capturile video. Lucru ce face ca Seria HUAWEI P30 să se transforme într-un studio de producție mobil.

  Funcția HUAWEI Dual-View Video poate surprinde două perspective ale aceleiași scene, în același timp, prin utilizarea simultană a mai multor camere. Seria HUAWEI P30 asigură o perspectivă completă a unei scene. Captând totodată și un prim-plan, deschizând astfel calea către noi posibilități în ceea ce privește realizarea de înregistrări video.

  Huawei lansează HUAWEI P30 și HUAWEI P30 Pro – Design

  Designul seriei HUAWEI P30 a fost creat cu un finisaj nano-optic, fiind inspirat din paleta coloristică unică a câmpurilor acoperite cu sare.

  HUAWEI P30 Pro de 6,47 inchi și HUAWEI P30 de 6,1 inchi sunt disponibile în culorile: Breathing Crystal, Amber Sunrise, Aurora, Pearl White și Black.

  Ecranul FHD+ (2340×1080) Dewdrop este prevăzut cu un breton mic, care asigură o zonă de afișare maximă. Ecranul de sticla, aproape fără margini, este prevăzută un senzor pentru amprentă integrat în ecran, pentru o autentificare rapidă și sigură.

  HUAWEI P30 Pro este prevăzut și cu HUAWEI Acoustic Display Technology, care îi permite să redea înregistrări audio de înaltă calitate.

  Huawei lansează HUAWEI P30 și HUAWEI P30 Pro – Specificații

  HUAWEI P30 și HUAWEI P30 Pro sunt dotate cu funcționalități de vârf. La nivel hardware și software întâlnim:

  – procesorul Kirin 980 de 7nm;

  – extendable Read-Only File System (EROFS) care îmbunătățește viteza de răspuns a sistemului. Cel mai recent EMUI 9.1 suportă și HUAWEI Share OneHop, pentru un transfer rapid de fișiere între smartphone-urile și laptopurile Huawei;

  – HUAWEI P30 Pro este dotat cu un acumulator de 4200mAh (valoare tipică) și cu HUAWEI SuperCharge de 40W. Acesta încarcă bateria până la 70 la sută în 30 de minute, ținând dispozitivul funcțional timp de mai mult de o zi, în condiții de utilizare intensă;

  – HUAWEI P30 Pro este dotat cu tehnologia HUAWEI SuperCool. Aceasta este concepută pentru îmbunătățirea performanței termice, care ține telefonul rece chiar și atunci când este intens utilizat.

  – Seria HUAWEI P30 este dotată cu o gamă de capacități de conectare wireless, care suportă conectivitate Dual SIM și Dual VoLTE.

  Ce a mai lansat nou Huawei

  Huawei a lansat și HUAWEI WATCH GT Ediția Active și Ediția Elegant, smartwatch-uri dotate cu o baterie cu durată de viață extinsă. Ca de altfel și căști wireless HUAWEI FreeLace, care suportă HUAWEI HiPair pentru o cuplare ușoară și încărcare rapidă. Și să nu uităm de HUAWEI X GENTLEMONSTER EYEWEAR, noii ochelari inteligenți concepuți în colaborare cu GENTLE MONSTER.

  Preț și disponibilitate

  Noile modele HUAWEI P30 și HUAWEI P30 Pro sunt disponibile la nivel mondial. Lista de prețuri o găsiți mai jos:

  HUAWEI P30 Pro

  8GB RAM + 128GB ROM –  999 euro

  8GB RAM + 256GB ROM – 1.099 euro

  8GB RAM + 512GB ROM – 1.249 euro

  HUAWEI P30

  6GB RAM + 128GB ROM – 799 euro

  ABONEAZĂ-TE LA YOUTUBE NOOBZ

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.