More

  4 configurații Desktop custom-made din gama ITD Custom Works

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  IT Direct anunță introducerea pe piață a 4 configurații Desktop custom-made din gama ITD Custom Works. Acestea sunt concepute special pentru pasionații de jocuri, profesioniști și iubitori de tehnologie în general.

  Construirea unui PC presupune o serie de etape consumatoare de timp, care debutează cu cea de informare şi documentare. Aceasta se încheie cu cea de configurare, ajustare și reglare. Astfel, pentru a obține raportul performanță / preț dorit, utilizatorul trebuie să dețină mai întâi cunoștințele tehnice necesare alegerii componentelor corecte. Abia mai apoi le montează, iar în final se asigură de buna funcționare a PC-ului astfel obținut.

  Alternativa, mult mai rapidă și mai confortabilă, o reprezintă alegerea unui sistem preconfigurat și pre-asamblat, precum cele din gama ITD Custom Works. De la carcase mini-ITX (David Prime), microATX (Athena), Tower (Pegasus) și până la carcase Full Tower ATX (Poseidon), s-a dorit acoperirea unei game vaste de utilizatori.

  Personalizare – ADN-ul sistemelor ITD Custom Works

  Personalizare – ADN-ul sistemelor ITD Custom Works

  Fiecare sistem prezintă elemente specifice de personalizare. Este o componentă ce lipseşte complet la sistemele gata-asamblate vândute în România. ITD Custom Works oferă geamuri personalizabile la dorința utilizatorului(vopsire/decupare/iluminare). Asta face fiecare sistem să devină special și să fie “doar al tău”. Mai mult, configuraţia sistemelor este una orientativă. Utilizatorul are opţiunea de a adăuga sau de a înlocui anumite componenete, fiind ajutat şi de specialiştii ITD. Piesa definitorie a acestor sisteme o reprezintă plăcuța cu Serial Number, sub forma logo-ului ITD CW. Această plăcuță atestă unicitatea și ediția limitată.

  El este susţinut de o placă video Gigabyte GeForce RTX 2080 GAMING OC 8G și 16GB memorie RAM. Pentru stocare, a fost aleasă combinația optimă performanță-preț-capacitate. Este formată din SSD M.2 Samsung 970 Evo de 250GB și HDD SATA Western Digital WD Blue de 1TB.

  Întregul ansamblu este montat într-o carcasă mATX Raijintek Paean. Alimentarea în siguranță deplină se realizează cu o sursă Seasonic M12II EVO.

  Poseidon – Watercooling Custom Build și personalizare așa cum îți dorești

  Poseidon este asamblat într-o carcasă Raijintek Zofos. Sistemul este conceput special pentru jocuri în condiții de zgomot redus. Poseidon este o “bestie” destinată celor mai pretențioși dintre utilizatori, având un preț de achiziție recomandat de 13.999 Lei. Se foloseşte de un procesor AMD Ryzen 7 2700X, răcit cu un sistem de răcire pe apă Raijintek Phorcys EVO CD360. Oferă operare la performanță maximă, în condiții de temperatură optime și cu un nivel de zgomot redus.

  David Prime Desktop custom-made – cel mai puternic sistem Mini ITX de pe piața autohtonă

  Pentru utilizatorii care doresc performanță ridicată într-un format cu adevărat compact, gama ITD Custom Works include modelul David Prime. Este livrat în carcasa mini ITX Raijintek Ophion EVO. Disponibil la un preț de achiziție recomandat de 9999 Lei, el se bazează pe un procesor Intel Core i5-9600K răcit cu o soluție pe apă Raijintek Orcus 240. Are o placă video AORUS GeForce RTX 2070 8G și 16GB memorie RAM. Pentru stocare a fost aleasă combinația formată dintr-un SSD M.2 Samsung 970 Evo de 250GB și un HDD SATA Western Digital WD Blue de 1TB. Sursa de alimentare Seasonic de tip Small Form Factor din gama SFX este certificată 80 Plus Gold. Pentru un plus de control al aspectului vizual, a fost adăugat un modul Corsair Lighting Node PRO pentru iluminarea cu LED.

  Athena Prime Desktop custom-made– un sistem mATX Open Case pt birouri medii

  Este soluția ideală pentru utilizatorii care vor o staţie de gaming de dimensiuni reduse/medii și cu un impact vizual puternic. Toate acestea într-un buget sub pragul psihologic de 10.000 Lei, dar cu un nivel de performanță ridicat. Disponibil la un preț recomandat de 9999 Lei, acesta este echipat cu un procesor Intel Core i5-9600K. Procesorul este răcit cu o soluție de răcire pe apă Raijintek Orcus 280RBW.

  El este susţinut de o placă video Gigabyte GeForce RTX 2080 GAMING OC 8G și 16GB memorie RAM. Pentru stocare, a fost aleasă combinația optimă performanță-preț-capacitate formată din SSD M.2 Samsung 970 Evo de 250GB și HDD SATA Western Digital WD Blue de 1TB.

  Întregul ansamblu este montat într-o carcasă mATX Raijintek Paean M. Alimentare în siguranță deplină se realizează cu o sursă Seasonic M12II EVO.

  Poseidon Desktop custom-made – Watercooling Custom Build și personalizare așa cum îți dorești

  Necesarul de putere grafică, căutat de către pasionații de jocuri,  este satisfăcut de placa video AORUS GeForce RTX 2080 8G, în timp ce profesioniștii își pot desfășura activitatea în voie mulțumită celor 32GB memorie RAM. Totodată, SSD-urile Samsung 970 Evo și 860 QVO de 1TB asigură deopotrivă un spațiu de stocare generos și un nivel de performanță ridicat, în timp ce sursa de alimentare Seasonic certificată 80 Plus Platinum se remarcă prin eficiența energetică deosebită.

  Pegasus Desktop custom-made – campionul raportului preț/performanță


  Mulțumită prețului de achiziție recomandat de 5499 Lei, cel de-al patrulea sistem din gama ITD Custom Works – Pegasus – se adresează celor ce caută un raport cât mai bun preț/performanță. Cu ajutorul procesorului AMD RYZEN 5 2600 și a plăcii video Gigabyte GeForce RTX 2060 GAMING OC PRO 6G, Pegasus dispune de suficientă putere de procesare pentru a satisface un număr ridicat de utilizatori, totodată ținând și bugetul sub control. Configurația mai include 16GB memorie RAM, un SSD Samsung SSD 860 QVO de 1TB și sursă de alimentare Seasonic S12II. Ținând și de această dată cont de importanța aspectului vizual, carcasa aleasă este SilentiumPC Armis AR5X TG RGB.

  Servicii premium

  ITD Custom Works Servicii Premium

  Fiecare sistem ITD Custom Work este pretestat și vine și cu un buletin de teste ce reflectă performanțele și evidențiază comportamentul sistemelor în diverse scenarii de utilizare (temperaturi maxime de funcționare sub încărcare maximă, stabilitate, etc).

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.