More

  Episodul 2 din manifestul #șîeu – România vrea autostrăzi

  Ștefan Mandachi scoate episodul 2 din manifestul #șîeu România vrea autostrăzi. În videoclip este prezentat traseul de la Târgu-Jiu la Botoșani. Un drum de 643 km, parcurs de un Manager Regional Spartan în 15 ore și 46 de minute.

  „Ca el, mai sunt alți 40 de manageri în toată țara, toți trebuind să ajungă în același oraș pentru ședința programată la nivel de top management. Voi cât faceți din Oradea până în Constanța, sau până în Tulcea? Dar din orașul de rezidență până acasă, la părinți sau la bunici,” se întreabă Ștefan Mandachi.

  Dacă respecți toate regulile de circulație și toate indicatoarele rutiere, atât îți ia să ajungi de la Târgu-Jiu la Botoșani.

  După cum veți vedea în imagini, este adus în atenția publică un traseu care pune în pericol viața participanților la trafic.

  România vrea autostrăzi

  Recent, știți că am fost în turul prin Europa, #10țări #14orașe #20zile. Care credeți că a fost cel mai lung și obositor traseu de condus din cei peste 7000 de km parcurși? Vă spun eu, cel de la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II la București.

  A fost un drum de 620 km pe care l-am parcurs în aproximativ 10 ore. Asta în condițiile în care traseul estimat de Waze și Google Maps a fost de puțin peste 7 ore. De ce a durat 10 ore? Pentru că pe traseu ai parte de neprevăzut.

  Când să spui că ai autostradă și l-ai prins pe Dumnezeu de picioare, trebuie să reduci pentru că intri pe un traseu pe care se execută lucrări. Iar asta în cazuri fericite.

  Există și situații în care ai transon de autostradă finalizat, dar nu a fost inaugurat și trebuie să circuli prin sate. Desigur, în condiții de risc, pentru că nu există semne de circulație sau treceri de pietoni și mai ai și parte de gropi.

  Episodul 2 din manifestul #șîeu – România vrea autostrăzi

  Primul episod din manifestul #șîeu – România vrea autostrăzi


  ABONEAZĂ-TE LA YOUTUBE NOOBZ

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,649AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here