More

  Camera compactă de aventură Sony RX0 II costă 3700 lei

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Sony lansează DSC-RX0M2. Camera compactă de aventură Sony RX0 II costă 3700 lei. Aceasta este rezistentă la apă/praf, rezistentă la șocuri și rezistentă la aplicarea unor forțe mari.

  Noua cameră înregistrează 4K. În plus, include un ecran LCD orientabil în sus la 180 de grade și în jos la 90 de grade, care funcționează chiar și sub apă.

  RX0 II este echipată cu senzorul de imagine stratificat Exmor RS™ CMOS de 1.0 inch de 15.3-megapixeli și cu procesorul de imagine BIONZ X™. Acestea îmbunătățesc reproducerea culorilor, inclusiv redarea tonurilor de culoare ale pielii.

  Obiectivul fix superangular ZEISS® Tessar T 24mm F4.0 are o distanță minimă de focalizare de 20cm. Ceea ce îl face perfect pentru selfie-uri și pentru fotografii de tip table-top.

  Camera compactă de aventură Sony RX0 II, gândită pentru toate condițiile

  RX0 II este un aparat foto care poate fi luat fără griji în locuri unde alte aparate foto nu pot ajunge. Cu dimensiuni de doar 59mm x 40.5mm x 35mm și o greutate de numai 132g, RX0 II intră ușor în orice buzunar și este rezistent la orice tip de mediu.

  Este rezistent la apă la o adâncime de până la 10 metri, rezistent la praf și rezistent la șocuri. Poate cădea de la o înălțime de până la 2 metri și este rezistent la aplicarea unor forțe foarte mari de până la 200Kgf.

  „Scopul dezvoltării camerei inițiale RX0 a fost construirea unui aparat foto care să permită dezvoltarea unor noi forme de exprimare creativă prin formatul și capabilitățile sale tehnice. Am obținut acest rezultat cu noul RX0 II. Am adăugat caracteristici și funcționalități care fac această cameră ideală pentru orice tip de călătorie. Oferind o performanță constantă indiferent că este vorba de fotografie, de videografie sau de diferite scenarii de vlogging.”, spune Yann Salmon Legagneur, Director de Product Marketing, Digital Imaging la Sony Europe.

  Filme și mai mult

  RX0 II înregistrează intern 4K 30p cu citire completă a pixelilor și fără combinarea acestora. Asta pentru a colecta de 1,7 mai multe date decât sunt necesare pentru video în 4K.

  Această supraeșantionare reduce aspectul moiré și zimțarea marginilor și oferă imagini 4K de înaltă calitate cu detalii și profunzime excepționale. Prin aplicația mobilă Sony “Imaging Edge™”, poți transfera înregistrearea direct pe telefon, să o editezi și să o distribui pe rețelele de socializare.

  RX0 II introduce stabilizare electronică in-body pentru înregistrări nemișcate, chiar și atunci când aparatul este ținut în mână.

  Acest aspect poate fi îmbunătățit atunci când înregistrarea este trimisă pe un smartphone sau pe o tabletă și este deschisă în aplicația ‘Movie Edit add-on’. Aici, informațiile suplimentare înregistrate în timpul filmării pot fi procesate pentru a produce un clip cu o fluență asemănătoare gimbalului.

  O nouă funcție care poate fi accesată prin Sony ‘Movie Edit add-on’ este ‘Intelligent Framing’. Aici, subiectul selectat este menținut în centrul cadrului. În vreme ce, distorsiunile imaginii sunt corectate în editarea finală. În funcție de mediul în care clipul va fi partajat, se poate selecta raportul de aspect.

  Alte caracteristici de înregistrare incluse pe RX0 II sunt filmarea în Super Slow Motion cu până la 1000 fps. Ca de altfel și utput necomprimat 4K HDMI și înregistrare simultană a filmelor cu fișiere proxy pentru editare facilă.

  Utilizatorii pot folosi Picture Profile, S-Log2 și Time Code / User Bit pentru a asigura un rezultat final care se potrivește cu viziunea lor creatoare.

  Camera compactă de aventură Sony RX0 II fotografiază cu precizie

  Versatilitatea RX0 II înseamnă că oferă posibilitatea de a face fotografii, pe lângă capacitățile sale video.

  Include un declanșator anti-distorsiune de până la 1/32000 sec. și poate fotografia cu până la 16 fps pentru a captura orice moment de emoție trecătoare care poate apărea pe fața subiectului. Noul model include o capacitate de reproducere a culorilor îmbunătățită pentru a oferi tonuri realiste de piele.

  Opțiunea ‘Soft Skin Effect’ poate fi aplicată pentru a reduce petele și ridurile minore. Pot fi aplicate funcțiile Rating și Protect, iar pe ecran pot fi vizionate calupuri de fotografii realizate în rafală.

  Funcția de focalizare automată pe ochi (Eye AF) de la Sony a primit o actualizare pe RX0 II. Viteza, acuratețea și operațiunea de a focaliza automat ochii au fost îmbunătățite. Acu, este mai ușor să realizezi fotografii de tip portret. Prin apăsarea până la jumate a declanșatorului, camera va localiza și va fixa ochii subiectului.

  Ochiul pe care sa focalizeze se poate selecta (stânga / dreapta / auto) din meniu. Această funcție putând fi atribuită și unui buton personalizabil, permițându-i astfel utilizatorului să se concentreze pe compoziție.

  Aparatul poate fi setat pentru fotografierea la intervale de timp. Rezultatul putând fi editat în aplicația de desktop “Imaging Edge” și transformat în video-uri uluitoare de tip time-lapse.

  Opțiuni multi-camera

  Pot fi controlate wireless până la 5 camere RX0 II, utilizând aplicația ‘Imaging Edge Mobile’. Din vara anului 2019 va fi disponibilă controlarea a 6 până la la 50 de camere printr-un singur punct de acces.

  RX0 II este compatibilă cu Camera Control Box CCB-WD1. Aceasta permite conectarea și controlarea cu fir a până la 100 de camere într-o configurație cu mai multe camere. Aceste soluții multi-camera deschid o lume cu totul nouă de oportunități de fotografiere și filmare și de exprimarea liberă prin video. Mai mult decât atât, permit exprimarea oricărui punct de vedere dorit de creator.

  Preț și disponibilitate

  Sony lansează RX0 II! Kit-ul RX0 II cu grip-ul de shooting VCT-SGR1 și bracket va fi disponibil în Europa începând cu luna mai a anului 2019. Prețul aproximativ este de 3700 lei.

  ABONEAZĂ-TE LA YOUTUBE NOOBZ

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.