More

  Cu PC Garage „Te echipăm gratuit” ai CADOU SSD 240GB

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  PC Garage relansează campania ”Te echipăm gratuit” prin care oferă utilizatorilor de PC-uri nivelul de performanță dorit. Astfel, cu PC Garage Te echipăm gratuit ai CADOU un SSD 240GB.

  Pentru orice comandă care include procesor, placă de bază și placă video, utilizatorul va primi cadou un SSD Patriot Burst de 240GB pe interfață SATA III în format 2.5”. Asta, indiferent de modelele alese.

  Cu PC Garage „Te echipăm gratuit” obții nivelul de performanță dorit

  Unitatea SSD Patriot Burst a fost concepută ca metoda optimă de accelerare a performanțelor unui sistem de calcul.

  Acesta răspunde rapid la transferul de date, pornirea și oprirea sistemului, încărcarea jocurilor și a programelor sau copierea fișierelor media.

  Mulțumită vitezelor de lucru de până la 555MB/s la citire și respectiv 500MB/s la scriere, el reprezintă alegerea ideală pentru instalarea sistemului de operare. În timp ce capacitatea de stocare de 240GB asigură suficient spațiu pentru găzduirea aplicațiilor dorite.

  Drept urmare, modelul reprezintă soluția potrivită pentru obținerea unui comportament general la nivelul așteptărilor, indiferent de domeniul de activitate.

  Campania “Te echipăm gratuit” se desfășoară pe www.pcgarage.ro în perioada 1 – 21 aprilie 2019. Aceasta se adresează tuturor utilizatorilor care achiziționează un procesor, o placă de bază și o placă video cu o valoare cumulată de cel puțin 1500 lei. Produsele sunt disponibile în categoriile Procesoare, Plăci de bază, Plăci video.

  Vrei să beneficiezi de cadou, dar și de servicii de calitate? Nu trebuie decât să adaugi în coș produsele participante la campanie și să plasezo comanda. Dacă ai nevoie de ajutor în luarea celor mai bune decizii, poți accesa căsuța de chat din site. Unul dintre experții tehnici PC Garage îți stau la dispoziție.

  Importanța SSD-ului

  Serviciile informatice moderne și aplicațiile complexe necesită în general sisteme de calcul performante, cu viteze de lucru ridicate.

  În mod tradițional, un procesor puternic și o placă video pe măsură, plus suficientă memorie RAM, reprezintă elementele definitorii ale unei astfel de configurații.

  Această definiție se aplică și în prezent, dar necesită unele completări pentru a obține acea experiență optimă dorită. Viteza de reacție, rapiditatea cu care este accesată informația și comportamentul general sunt influențate puternic de performanțele unității de stocare pe care este găzduit sistemul de operare.

  În prezent, sistemele de operare moderne, aplicațiile complexe și chiar cele mai rapide conexiuni la Internet necesită utilizarea unui SSD pentru obținerea rezultatelor scontate. Iar în viitor, importanța SSD-ului se va accentua. Mai ales în lumea jocurilor, unde sunt așteptate multe noutăţi cu cerințe ridicate sau bazate pe noi tehnologii. Cum ar fi Ray-Tracing, concepute pentru a oferi o experiență cât mai realistă.

  Importanța SSD-ului este așadar una în creștere. Cu un impact tot mai puternic asupra experienței finale a utilizatorului. Cu toate acestea, nu puține sunt cazurile în care alegerea unui procesor și a unei plăci video puternice, sau a unei plăci de bază cu mai multe dotări, acoperă în întregime bugetul alocat.

  În astfel de situații, comportamentul întregului sistem poate fi uneori sub așteptările utilizatorului, în ciuda puterii de calcul disponibile.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.