More

  Orange lansează noul portofoliu de abonamente

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Orange lansează noul portofoliu de abonamente. De astăzi, clienţii se pot bucura de noi beneficii. Noile abonamente oferă bonusuri de internet de până la 80 GB, de reduceri speciale şi posibilitatea achiziţionării în rate a celor mai noi smartphone-uri.

  Orange lansează noul portofoliu de abonamente

  Dacă alegi abonamentele Orange Me Start fără telefon primești bonusuri de internet care încep de la 30 GB pe lună pentru abonamentul de 9 euro. Acestea pot ajunge până la 80 GB bonus pe lună.

  Bonusurile de internet se acordă lunar pe toată durata contractului. Ele sunt valabile atât pentru clienţii noi, cât şi pentru cei care îşi reînnoiesc abonamentele. În plus, clienţii Orange Me Start au acces mai ușor la cele mai noi dispozitive mobile prin sistemul de rate direct pe factură.

  Noul portofoliu de abonamente aduce beneficii importante şi pentru clienţii care aleg abonamentele Orange Me.

  Clienţii loiali care optează pentru abonamente începând cu 11 euro beneficiază de preţuri atractive la cumpararea unui nou telefon. Fie că îşi prelungesc abonamentele sau optează pentru unele noi, aceştia se vor bucura de preţuri reduse şi avantaje multiple.

  Ce trebuie să știe clienții Orange PrePay

  Clienţii Orange PrePay cu vechime de minimum un an în reţea primesc noi multe motive să aleagă unul din noile abonamente Orange. Cei care aleg să migreze de la PrePay la abonament vor beneficia de reduceri suplimentare la cumpărarea unui nou telefon.

  În plus, toţi clienţii se bucură de beneficii incluse în roaming pentru abonamentele începând cu 11 euro.

  Antreprenorii şi micii întreprinzători au la dispoziţie noile abonamente Orange Pro începând de la 7 euro/lună. Acestea includ beneficii variate, naţionale şi în roaming. În plus, pentru abonamentele de la 14 euro/lună, clienţii loiali beneficiază de preţuri speciale la telefonul dorit.

  „Am pornit de la nevoia clienţilor de comunicare şi dorinţa lor de a fi mereu conecţati. Noile abonamente fac cu adevărat accesibil internetul 4G de mare viteză, răsplătesc loialitatea şi oferă acces facil la serviciile celei mai bune reţele din România, o reţea pentru toţi românii.”, a declarat Yves Martin, Orange Chief Marketing Officer.

  Foto: Fezbot2000 pe Unsplash

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.