More

  Panasonic LUMIX S1R – Toate detaliile de care ai nevoie

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Panasonic prezintă toate detaliile de care ai nevoie despre camera mirrorless full-frame Panasonic LUMIX S1R.

  Camera este echipată cu un senzor CMOS de 47.3 milioane de pixeli. Aceasta are cea mai înaltă rezoluție full-frame mirrorless din lume, oferind imagini de o calitate nemaiîntâlnită până în prezent. Cu detalii excepționale, o mare acuratețe a scalei cromatice și o reproducere superbă a culorii.

  LUMIX S1R încorporează un sistem AF de înaltă viteză și precizie care garantează îndeplinirea cu strictețe a cerințelor exacte ale fotografilor profesioniști, în toate condițiile. Camera este echipată cu noul procesor Venus Engine.

  Panasonic LUMIX S1R folosește vizorul electronic cu cea mai înaltă rezoluție din lume, iar ecranul este OLED cu 5.76 milioane de puncte.

  LUMIX S1R este construită în jurul monturii L cu diametru mare. Camera este concepută pentru a furniza o calitate fără compromis a imaginii. Aceasta combină cea mai bună rezoluție a detaliilor din clasa sa, cu o stabilizare excepțională a imaginii și înregistrare video avansată.

  Calitatea imaginilor realizate cu Panasonic LUMIX S1R

  Abilitatea de captare a detaliilor de care dispune senzorul CMOS full-frame de 47.3 milioane de pixeli  (36 x 24 mm) este amplificată de absența unui filtru low pass. Asigurând astfel că cele mai fine texturi și fiecare scenă vor fi capturate cu acuratețe.

  Noile micro-lentile asferice de pe fiecare pixel îmbunătățesc abilitățile senzorului de captare a luminii. Astfel încât și la setări ISO înalte să se mențină un nivel de zgomot redus.

  LUMIX S1R oferă un interval ISO de până la ISO 25.600, fiind ideală pentru utilizarea în condiții de lumină slabă.

  Fotografii pot crea imagini incredibile de 187 milioane de pixeli folosind modul de rezoluție înaltă al camerei. Această funcție combină informațiile înregistrate în opt expuneri în rafală. În timp ce sistemul Body I.S. ajustează poziția senzorului.

  Rezultatul este un fișier RAW de 16.736 x 11.168 pixeli cu un volum impresionant de informații. O caracteristică a modului de înaltă rezoluție este opțiunea de a suprima neclaritatea în mișcare.

  Panasonic LUMIX S1R – Stabilizare

  Sistemul 5-axis Body I.S. (stabilizator de imagine) compensează efectele de tremur al camerei. Asta pentru a încetini vitezele declanșatorului cu până la 5.5 trepte mai mult decât se obișnuiește în mod normal.

  Combinat cu 2-axis O.I.S. (stabilizator optic de imagine) în obiectivele din seria LUMIX S, sistemul Dual I.S. 2 crește nivelul de compensare la 6 trepte. Astfel, lucrează pentru a elimina efectele unei mari varietăți de mișcări ale camerei atât în cadrele fixe cât și la filmările video.

  Vibrațiile sunt măsurate atât cu ajutorul unui senzor giroscopic cât și utilizând informații de la senzorul de imagine și de la senzorul accelerometrului din cameră.

  Pentru a ajuta fotografii să elimine sursele de vibrații ale camerei, a fost adăugat un I.S. Status Scope pentru a afișa interpretarea grafică a vibrației.

  Panasonic LUMIX S1R – Focalizare

  Combinând detectarea contrastului și tehnologia DFD unică de la Panasonic cu procesarea ultra-rapidă, se obține un sistem de focalizare care asigură rapiditate și precizie.

  Procesorul Venus Engine, senzorul CMOS și noile obiective LUMIX S comunică la o viteză de până la 480 fps. Permițând astfel sistemului să reacționeze în 0.08 secunde. Autofocusul funcționează cu un nivel minim remarcabil de lumină, de doar -6 EV.

  Focalizarea și urmărirea sunt sporite cu Advanced Artificial Intelligence Technology (tehnologia avansată cu inteligență artificială). Aceasta detectează ființe umane, câini, pisici și păsări.

  Prin determinarea subiectului se anticipează caracteristicile sale de deplasare. Permițând funcției de autofocus să urmărească subiectul chiar atunci când este cu spatele.

  Detectarea facială, a ochiului și a pupilei asigură focalizarea corectă a portretelor.

  Pentru situații în viteză, LUMIX S1R este capabilă să fotografieze cu o viteză de 9 fps în AFS sau 6 fps cu focalizare continuă.

  Modul foto 6K permite realizarea în rafale a fotografiilor JPEG de 18 milioane de pixeli la 30 fps. În timp ce modul foto 4K oferă secvențe la 30 sau 60 fps cu o rezoluție de 8 megapixeli.

  Vizor și display

  Vizorul electronic cu cea mai înaltă rezoluție din lume oferă fotografilor o claritate de neegalat prin display-ul OLED cu 5,76 milioane de puncte.

  Vizorul Real View Finder oferă rată de refresh de până la 120 fps. Ca de altfel și o defazare de doar 0.005 secunde pentru urmărirea cursivă și realistă a mișcărilor la panoramarea cu subiecte în mișcare.

  Rezoluția display-ului, alături de raportul de contrast de 10.000:1, asigură o imagine foarte clară și detaliată. Gradul de mărire al vizorului poate fi ajustat de la 0.78x la 0.74x sau 0.7x pentru confortul fotografului.

  Ecranul tactil al camerei de 3.2 inci prezintă o rezoluție de 2.1 milioane de puncte. El este montat pe un monitor posterior pivotant pe trei axe care permite orientarea imaginii pentru o vedere în unghi jos sau înalt atât la orientarea portret cât și în cea tip peisaj.

  Modul nocturn, Live View Boost și butoanele luminoase vin în sprijinul fotografilor care lucrează în condiții de lumină precară. Placa superioară a camerei oferă cel mai mare ecran LCD de stare cu lumină din spate din clasa sa. Asta pentru a informa în permanență și cu rapiditate fotograful în legătură cu setările importante pentru captarea imaginilor.

  Panasonic LUMIX S1R – Filmări video

  Panasonic LUMIX S1R este capabilă să realizeze înregistrări video performante cu o rezoluție de 4K până la 60/50p.

  High Speed Video permite realizarea 2x slow motion la 60 fps în 4K, și setări de până la 6x slow motion în Full HD cu o frecvență a cadrelor de până la 180 fps.

  Semnalul poate fi înregistrat în cameră pe SD sau XQD sau extern printr-un port HDMI tip A.

  Captarea sunetului este susținută de o intrare pentru microfon de 3.5 mm. În timp ce înregistrarea audio poate fi monitorizată folosind portul pentru căști de 3.5 mm.

  Folosind adaptorul pentru microfon DMW-XLR1 în talpa cu braț dublu (hot shoe) cu microfoane profesionale și surse de captare XLR se obține o calitate audio excepțională.

  Concepută pentru a satisface așteptările profesioniste

  Panasonic LUMIX S1R a fost construită cu o carcasă frontală și posterioară turnată din aliaj de magneziu. Aceasta are garnituri de etanșare la fiecare articulație, cadran și buton, pentru a rezista în condiții dure de utilizare. Camera este rezistentă la praf, stropi și funcționează la temperaturi de până la -10°C.

  Declanșatorul este conceput pentru a rezista la până la 400.000 de acționări. Acesta permite timpi de expunere acționați mecanic de până la 1/8000 sec pentru a garanta capturarea subiecților aflați în mișcare rapidă. Chiar și la utilizarea setărilor de apertură amplă a obiectivelor rapide în lumină solară puternică.

  Flash-ul extern poate fi sincronizat cu cea mai rapidă viteză a declanșatorului disponibilă în industrie, de 1/320 secunde.

  Butoanele de control și cadranele sunt amplasate pe baza unui studiu ergonomic. Permițând astfel utilizatorului să se concentreze pe fotografiere.

  Adoptarea unui joystick cu acționare în 8 direcții și o interfață utilizator atent studiată permite operarea rapidă în timpul ședinței foto. Un sistem de blocare previne operarea accidentală, iar utilizatorul poate alege ce funcție să blocheze.

  Fotografii își pot proteja lucrările programând camera să aplice automat detaliile personale și de copyright pe fișierele Exif de îndată ce fotografiile sunt înregistrate.

  Camera este echipată cu sloturi duble pentru carduri de memorie SD (UHS-II) și XQD, iar în viitor se va asigura și compatibilitatea cu CFexpress.

  Controlul creativ simplificat

  Comenzile încorporate în cameră oferă fotografului o flexibilitate excepțională la înregistrarea fișierelor JPEG. Fiecare stil de fotografie poate fi ajustat. De asemenea, pot fi create și salvate stiluri noi. O opțiune Flat produce fișiere JPEG cu contrast și saturație reduse, ca punct de plecare flexibil pentru post-procesare.

  Noile stiluri fotografice includ HLG Photo Modes (Hybrid Log Gamma). Asta pentru fotografii vibrante cu o gamă dinamică ridicată care captează detalii de luminozitate extreme. Fiind recomandate pentru redarea prin cablu HDMI pe cele mai recente televizoare Panasonic 4KTV sau alte dispozitive compatibile cu HLG.

  Imaginile înregistrate cu modurile HLG pot fi salvate ca fișiere HSP la rezoluția covârșitoare de 8K, precum și în formatele JPEG și RAW.

  La fotografierea portretelor, noua setare a balansului de alb AWBw creează o tentă de roșu moderată, atrăgătoare. Noul mod de reglare a luminozității Highlight Weighted Light Metering se concentrează pe captarea detaliilor în zonele cele mai luminoase ale fotografiei.

  Noile raporturi ale aspectului panoramic adaugă posibilități creative suplimentare. Cu o panoramă 65:24 pentru film și formate largi 2:1 oferind dimensiuni excepționale pe platoul de fotografiere.

  Conectivitate și fotografiere de la distanță

  Panasonic LUMIX S1R este compatibilă cu programul LUMIX Tether. Acesta permite controlul de la distanță al camerei prin USB de la un PC, precum și streaming-ul live și transferul direct al fotografiilor la PC în timp ce sunt înregistrate.

  LUMIX Sync este o nouă aplicație pentru smartphone pentru aparate iOS/Android. Care permite comanda la distanță a camerei și transferul fotografiilor de pe cameră pe telefon/tabletă.

  Compatibilitatea cu Bluetooth 4.2 permite conexiunea constantă cu un smartphone sau o tabletă cu un consum minim de energie. Ca de altfel și partajarea setărilor camerei pe mai multe unități LUMIX S1R.

  Wi-Fi 5GHz (IEEE802.11ac) alături de 2.4GHz (IEEE802.11b/g/n) asigură o conexiune sigură și mai rapidă la smartphone/tabletă. Asta pentru controlul la distanță și transferul de imagini/video.

  Panasonic LUMIX S1R – Accesorii

  LUMIX S1R este compatibilă cu o gamă de accesorii. Inclusiv declanșator la distanță (DMW-RS2), manșon ocular (DMW-EC6), suport pentru baterie (DMW-BGS1) și încărcător pentru baterie (DMW-BTC14).

  Încărcătorul pentru baterie este compatibil cu USB Power Delivery. El permite încărcarea rapidă a bateriei 7.4V 3.050 mAh a camerei în aproximativ 2 ore.

  În timpul încărcării prin acest adaptor camera poate fi utilizată. Pe camerele LUMIX seria S poate fi montat blițul extern convențional (DMW-FL580L / FL360L / FL200L).

  ABONEAZĂ-TE LA YOUTUBE NOOBZ

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.