More

  Pachetul Telekom Complet vine cu HBO și HBO GO incluse

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Telekom Romania lansează noua ofertă comercială. Promisiunea „Totul pentru mai puțin” este dedicată Sărbătorilor Pascale și le aduce clienților rezidențiali Pachetul Telekom Complet.

  Acesta cuprinde mobil cu Net Nelimitat 4G, Internet fix de mare viteză și televiziune, cu HBO și HBO GO incluse până la finalul anului. Totul la doar 15 euro / lună.

  Pachetul Telekom Complet, la 15 euro / lună îți aduce o reducere de 25%. Comparat cu situația în care serviciile din componența pachetului ar fi achiziționate separat.

  Pachetul Telekom Complet

  Alegi să te abonezi la serviciile mobile Telekom în perioada 8 aprilie 2019 – 12 iunie 2019? Beneficiezi de abonamente începând de la 5 euro/lună. Cu minute naționale nelimitate și Bonus Net 4G nelimitat, și de telefoane în rate fixe, fără dobândă și avans 0.

  Cum ar fi Samsung J4+, care poate fi achiziționat la doar 5 euro/lună, Huawei P Smart 2019, la 8 euro/lună și Huawei Y6 2019, la 6 euro/lună, după data de 15 aprilie.

  În scurt timp, Telekom va anunța noi modele care vin în completarea ofertei de telefoane în rate.

  Și clienții de cartele preplătite beneficiază de Bonus Net 4G nelimitat la opțiunile de 5 euro credit, precum și de o tombolă cu telefoane.

  Ce poți să câștigi dacă achiziționezi și activezi sau reîncarci cu minim 5 euro credit o Cartelă Telekom de voce în perioada 8 aprilie 2019 – 12 iunie 2019? Noul smartphone Huawei P30. Condițiile de eligibilitate și înscriere în tombolă vor fi disponibile pe www.telekom.ro și în magazinele Telekom Romania.

  „Continuăm demersurile de simplificare a ofertei și, totodată, promisiunea de a le oferi clienților servicii de calitate, la prețuri competitive.

  Astfel, pentru doar 15 euro pe lună pentru Pachetul Telekom Complet – mobil, internet fix și televiziune, clienții noștri se pot bucura de o reducere de 25%. Față de situația în care serviciile menționate ar fi achiziționate separat.

  Astfel, reușim să răspundem nevoilor actuale ale clienților. În acelasi timp, să le oferim o ofertă convergentă cu beneficii mobile nelimitate, internet prin fibră și televiziune, cu un conținut de calitate și relevant.”, a declarat Andreas Elsner, Director Executiv Comercial, Segment Rezidenţial, Telekom Romania.

  Mai multe detalii din partea lui Andreas Elsner despre noua oferta:

  Oferta este valabilă în perioada 8 aprilie – 12 iunie 2019.

  ABONEAZĂ-TE LA YOUTUBE NOOBZ

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.