More

  Orange lansează noua ofertă PrePay

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Orange lansează noua ofertă PrePay. Aceasta oferă opțiuni care răspund nevoii clienţilor de a fi mereu conectaţi. Vine cu mai mult internet mobil, dar oferă şi libertatea de a face cadou bonusuri celor dragi.

  Clienţii Orange care activează orice opţiune PrePay de minim 6 euro credit din contul My Orange vor fi automat recompensaţi cu 50GB internet bonus. Aceștia au posibilitatea să acorde acelaşi bonus oricărui alt prieten care este client Orange PrePay.

  Orange lansează noua ofertă PrePay

  Utilizatorii care aleg să activeze una din noile opţiuni PrePay de minim 6 euro prin altă metodă decât cea online se vor bucura de 30GB.

  Bonusurile de internet devin disponibile imediat după activarea unei opţiuni şi pot fi folosite 30 de zile de la activare.

  Oferta PrePay aduce beneficii suplimentare şi celor care îşi doresc mai multe resurse în roaming. Astfel, aceştia pot opta pentru o nouă opţiune de 12 euro creditâ. Prin aceasta au parte, pe lângă resurse în roaming SEE, şi de beneficii disponibile în alte 6 ţări: Australia, China, Elveţia, Israel, Moldova şi SUA.

  În plus, opţiunea de 10 euro credit se poate activa acum exclusiv online din contul My Orange.

  Ești fan Game of Thrones?

  Noua ofertă Orange Love îți oferă acces gratuit la conținutul preferat.

  Cu noua ofertă Orange Love, clienţii pot urmări aventurile personajelor preferate din Urzeala Tronurilor. De asemenea, se pot bucura de 12 luni de acces pentru canalele HBO fără costuri suplimentare. Dincolo de asta, au parte de preţuri speciale pentru pachetele Orange Love cu internet prin fibră, televiziune prin cablu și telefonie mobilă.

  Orange lansează și noul portofoliu de abonamente

  De astăzi, clienţii se pot bucura de noi beneficii. Noile abonamente oferă bonusuri de internet de până la 80 GB, de reduceri speciale şi posibilitatea achiziţionării în rate a celor mai noi smartphone-uri.

  Noul portofoliu de abonamente aduce beneficii importante şi pentru clienţii care aleg abonamentele Orange Me.

  Clienţii loiali care optează pentru abonamente începând cu 11 euro beneficiază de preţuri atractive la cumpararea unui nou telefon. Fie că îşi prelungesc abonamentele sau optează pentru unele noi, aceştia se vor bucura de preţuri reduse şi avantaje multiple.

  ABONEAZĂ-TE LA YOUTUBE NOOBZ

  Foto: Paul Hanaoka pe Unsplash

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.