More

  Exynos i T100 lansat de Samsung oferă securitate dispozitivelor IoT

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Exynos i T100 lansat de Samsung integrează procesorul și memoria într-un singur cip. Include și Bluetooth Low Energy și procolul de support Zigbee.

  Samsung Electronics a anunțat astăzi o soluție IoT, Exynos i T100. Acesta îmbunătățește securitatea și fiabilitatea dispozitivelor destinate comunicațiilor cu rază scurtă de acțiune. Alături de Exynos i T200 pentru Wi-Fi și Exynos i S111 destinate comunicațiilor de bandă îngustă (NB). Lansarea modelului Exynos i T100 permite companiei să acopere o gamă mai largă de conectivitate pentru dispozitivele IoT de astăzi.

  Exynos i T100 se bazează pe o tehnologie de procesare a energiei de 28 de nanometri (nm). Acesta este optimizat pentru a fi utilizat pe dispozitive IoT cu rază scurtă de acțiune care automatizează și controlează ambianța din case sau firme. Aplicabilitatea se extinde la mai multe dispozitive smart. Acestea includ iluminarea inteligentă, securitatea și monitorizarea domiciliului, controlul temperaturii, detectoarele de incendiu și de gaz, precum și device-urile pentru fitness.

  Exynos i T100 lansat de Samsung are integrat un hardware pentru Securitatea Sub-Sistemului

  Soluțiile IoT cu rază scurtă de acțiune care conectează diverse produse în casele sau clădirile noastre ne pot face viața mai ușoară și mai sigură. Exynos i T100, proiectat cu mai multe protocoale de comunicare. Alături de capacități puternice de securitate, contribuie la extinderea serviciilor IoT. Astfel încât să ne aducă beneficii în viața de zi cu zi„, afirmă Ben Hur, vice președinte senior al System LSI marketing, Samsung Electronics.

  Exynos i T100 lansat de Samsung oferă securitate dispozitivelor IoT

  Exynos i T100 suportă protocoalele de comunicare pe distanțe scurte, tehnologia Bluetooth Low Energy (BLE) 5.0 și Zigbee 3.0. De asemenea integrează procesorul cu memorie într-un singur cip. Acest lucru oferă o flexibilitate ridicată în procesul de dezvoltare a produselor la care lucrează producătorii de device-uri.

  Funcțiile de securitate puternice care protejează împotriva potențialului hacking și altor amenințări. Acestea sunt o necesitate atunci când vine vorba de dispozitive wireless IoT care automatizează și controlează mediul înconjurător. Exynos i T100 are integrat un hardware pentru Securitatea Sub-Sistemului (SSS). SSS permite criptarea datelor și o funcție fizică care nu poate fi duplicată, ce creează o identitate unică pentru fiecare chipset.

  Această soluție nouă IoT beneficiază de fiabilitate crescută. Asta datorită faptului că poate suporta temperaturi extreme de până la -40° C și până la 125° C.

  Pentru mai multe informații despre proudusele Samsung Exynos, accesați http://www.samsung.com/exynos

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.