Cine îl va înlocui pe Ben Affleck în rolul lui Batman?

NoobZ
- 7.05.2019, 15:54 în FILM
0

SHARES
cine il va inlocui pe ben

În acest an, Studiourile DC vor începe filmările pentru un nou film din seria Batman, în regia lui Matt Reeves. Filmul este programat să fie lansat pe 25 iunie 2021. Nu se ştie încă cine va fi noul Batman, după ce Ben Affleck a anunţat că nu va face parte din noul proiect. Producătorul nu a anunţat motivul pentru care îndrăgitul actor nu va mai interpreta ,,Cavalerul Întunecat”. Totuși, este cert că regizorul este în căutarea unui actor mai tânar pentru interpretarea celebrului personaj. Înlocuirea are la bază fie neînţelegeri financiare, fie problemele personale ale actorului (repetate cure de dezalcoolizare). Cine îl va înlocui pe Ben Affleck, dezbatem în rândurile ce urmează.

Există un inters crescut în jurul nominalizării actorului care îi va lua locul lui Ben Affleck. Popularitatea Batman fiind la cote foarte mari. Ba chiar se poate paria pe acest lucru. Spre exemplu, platforma online Unibet – pariuri sportive a inclus în oferta sa cote pentru următorul Batman. Unibet este o platforma online destinată pariurilor pe evenimente sportive, dar care are si o secţiune dedicată evenimentelor mondene, politice sau de interes general.

Cine îl va înlocui pe Ben Affleck în rolul lui Batman, conform bookmakerilor agenţiei

Șanse mari să obţină rolul au, în ordinea cotelor:

Armie Hammer, Robert Pattinson, Jake Gyllenhaal, Ben Barnes sau John Hamm sunt doar câteva dintre numele vehiculate. Urmate de Michael Bakari Jordan, Jamie Dornan, John Krasinski, Riz Ahmed, Jack O`Connel şi Kit Harington.

Armie Hammer pare favorit şi în opinia celor implicaţi în fenomenul cinematografic. Cu atât mai mult cu cât el a mai cochetat cu acest rol în 2008, când George Miller s-a ocupat de proiectul Justice League. Actorul a interpretat roluri în filme de succes ca The Social Network (2010), Nocturnals Animals (2016), Call Me by Your Name (2017) sau Hotel Mumbay (2018). El a câştigat Globul de Aur pentru cel mai bun actor în rol secundar pentru interpretarea din Call Me by Your Name.

Robert Pattison se află şi el pe această listă scurtă a viitorului Batman. Acesta a devenit cunoscut după ce a jucat rolul lui Edward în Saga Amurg. El a mai jucat în câteva filme din seria Harry Potter şi în Good Time, în 2018. Se pare, totuşi, că acesta nu se numără printre favoriţii regizorului Matt Reeves. Cota bună pe care o are pentru a obține rolul se datorează succesului francizei Saga Amurg.

Deşi a negat că ar fi tentat de acest rol, Jack Gyllenhaal este văzut de mulţi ca o variantă optimă pentru Batman. Totuși, şansele ca acest lucru să se întâmple sunt mici. În condiţiile în care actorul l-a interpretat pe Mysterio în Spiderman: Far from Home. Asemănătoare este situaţia şi în ceea ce-l priveşte pe John Hamm. Deşi şi-a manifestat interesul, iar mulţi consideră că ar fi un Batman mai potrivit decât Ben Affleck, acesta este mai în vârstă cu un an decât fostul interpret. Cum se caută un actor mai tânăr, şansele lui se diminuează drastic.

Primele nume care au fost vehiculate

Jack O Connell a fost unul dintre primele nume legate de noul Batman după anunţul renunţării lui Ben Affleck. Deşi a trecut ceva timp de la lansarea zvonului, acesta este încă în cărţi. Cu atât mai mult cu cât intensitatea şi capacitatea sa de acţiona amintesc de Christian Bale. De altfel, interpretul lui Batman în Trilogia Dark Knight a lui Christopher Nolan, producţie care îl are ca mare fan pe Reeves.

Surprinzător sau nu, specialiştii îi dau mari şanse lui Kit Harington să primească acest rol. Kit s-a declarat un mare fan al lui Batman şi şi-a manifestat intenţia de a arăta că poate să se rupă de personajul care l-a făcut celebru  şi să joace un rol mai amplu. Acesta este foarte popular după rolul Jon Snow din Game of Thrones. Cum filmările la Game of Thrones s-au încheiat, nu ar fi o mare surpriză să îl vedem ca noul locatar de la Wayne Manor. Mai ales că actorul nu are angajamente extinse şi, foarte probabil, este disponibil în perioada următoare.

Aşteptarea este pe final. În a doua jumătate a acestui an urmează să înceapă filmarile noii producţii. Indiferent de alegerea regizorului, filmul se va bucura de multă apreciere din partea publicului, Batman fiind unul dintre cei mai populari eroi de benzi desenate.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!