More

  Huawei P30 lite este disponibil în România la 1.699 lei

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Huawei P30 lite este disponibil în România. Prețul telefonului este de 1.699 lei. Din rândurile ce urmează, aflați caracteristicile acestuia și ce trebuie să luați în calcul în procesul de achiziționare.

  P30 lite este destinat consumatorilor tineri, dornici să capteze lumea înconjurătoare. P30 lite este prevăzut pe partea din spate cu trei camere care integrează funcții bazate pe inteligența artificială (AI). Sistemul de trei camere al telefonului este format dintr-o cameră principală de 48MP, o cameră de 8MP ultra-wide și una pentru profunzime. Cele trei camere principale redau fotografii ultra-wide la o la rezoluție mare. Algoritmii specifici ai camerelor permit modelul HUAWEI P30 lite să capteze imagini la calitate de studio, fără a folosi echipamente dedicate, potrivit producătorului.

  Camera cu rezoluție de 48MP utilizează o tehnologie care oferă o performanță de panoramare echivalentă lentilelor profesionale cu zoom optic 2x. Includerea lentilei ultra-wide pentru camera de 8MP face din Huawei P30 lite unul dintre primele smartphone-uri din domeniu care permite o perspectivă de 120 de grade. Adică de două ori mai mult decât lentilele smartphone-urilor obișnuite. În plus, aceasta ajută utilizatorii să capteze și mai multe elemente decât până acum, mai ales în cazul fotografierii peisajelor montane sau a orizontului orașelor.

  Alte specificații ale Huawei P30 lite

  Procesorul telefonului este Kirin 710, bazat pe funcții cu inteligență artificială. Acesta lucrează în tandem cu sistemul de operare EMUI 9.0.1 și memoria internă de 128GB.

  P30 lite este disponibil în trei culori: Midnight Black, Pearl White și Peacock Blue. Procesul, în ansamblu, utilizează două tipuri de pelicule. Prima este imprimată cu un finisaj în degrade, peste care este așezată peliculă tratată cu laser. Stratul superior are o textură fină care reflectă lumina, dând dispozitivului un luciu hipnotizant, mai ales în lumina directă a soarelui.

  Huawei P30 lite este echipat cu un afișaj Dewdrop de 6.15 inchi. Acesta este prevăzut cu o crestătură în formă de picătură, atingând un raport ecran-corp de 84,1%. Ecranul și cadrul se îmbină pentru a forma muchii rotunjite și fine.

  P30 lite permite în mod nativ tonuri de apel video. Utilizatorii pot descărca clipuri de pe platformele rețelelor de socializare sau site-uri web pentru a utiliza această funcție. Modelul susține și realizarea de filmulețe cu încetinitorul, la viteze foarte reduse. Mișcarea este încetinită de 16 ori pentru a evidenția complexitatea obiectelor aflate în mișcare. De altfel, modelul HUAWEI P30 lite ar trebui să asigure o performanță mai bună de gaming. Concret, putem spune asta doar după o testare detaliată.

  Prețul recomandat pentru Huawei P30 lite este de 1.699 lei.

  Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.