More

  WhatsApp nu va mai funcționa pentru anumiți utilizatori

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  WhatsApp nu va mai funcționa. Vizați vor fi utilizatorii Windows Phone, dar și cei care folosesc versiuni mai vechi ale iOS și Android.

  WhatsApp a confirmat oprirea suportului, începând cu data de 31 decembrie 2019. Aplicația WhatsApp nu va mai funcționa deloc pe Windows Phone. Din anul 2020, dispozitivele care rulează versiuni vechi iOS și Android nu vor mai primi nici ele support.

  Decizia WhatsApp de a opri suportul pentru Windows Phone are o justificare solidă. Astfel, WhatsApp se aliniază la planul Microsoft. Gigantul nu va mai oferi nici el suport pentru sistemul de operare Windows Phone, începând cu anul 2020.

  WhatsApp nu s-a limitat doar la platforma Windows Phone. Atât Android, cât și iOS sunt vizate. Versiunile Android 2.3.7 sau mai vechi nu vor mai primi suport. În ceea ce privește iOS, toate versiunile mai vechi de iOS 7  nu vor mai fi compatibile cu aplicația WhatsApp, de la 1 februarie 2020.

  Din păcate, există și încă un dezavantaj. WhatsApp nu mai dezvoltă aplicația pentru acele versiuni ale sistemelor de operare. În acest sens, multe dintre funcționalități ar putea fi indisponibile. Acest lucru se poate întâmpla chiar înainte de data la care se oprește suportul.

  WhatsApp nu va mai funcționa! Ce trebuie să faci?

  Din moment ce afectate sunt doar versiunile mai vechi, este indicat ca utilizatorii vizați să facă un upgrade la un dispozitiv cu o versiune mai nouă. În acest mod, aplicația WhatsApp va funcționa corect și va primi toate funcționalitățile noi. Și actualizările de securitate sunt foarte importante, în acest sens.

  Problemele nu se opresc aici. Există încă un motiv în plus pentru a trece la un dispozitiv cu o versiune nouă. Cei care folosesc dispozitive mai vechi nu vor mai putea crea conturi noi WhatsApp. Nu vor putea să reconfirme nici conturile existente. Acest aspect este deja pus în aplicare.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.