More

  Logitech G lansează Logitech G502 LIGHTSPEED

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Logitech G lansează Logitech G502 LIGHTSPEED. Este vorba despre versiunea wireless a celui mai bine vândut mouse Logitech de gaming. Logitech G502 LIGHTSPEED combină precizia și tehnologiile Logitech wireless, cu un design îndrăgit de fani și conceput pentru înaltă performanță.

  Logitech G502 LIGHTSPEED păstrează forma și setul de caracteristici ale modelului original. Dar, adaugă tehnologiile wireless LIGHTSPEED și POWERPLAY și are o greutate cu șapte grame mai mică.

  Echipele de inginerie și design Logitech G au reexaminat fiecare element al modelului G502. Apoi, au încorporat inovațiile aduse mouse-ului de gaming Logitech G PRO Wireless, inclusiv designul peretelui subțire și structura endoscheletului.

  Logitech G lansează Logitech G502 LIGHTSPEED

  Noul Logitech G502 LIGHTSPEED este un dispozitiv modern care în același timp păstrează esența celui mai apreciat mouse Logitech. Structura mecanică și cea electrică au fost modificate pentru a putea include tehnologia wireless premiată LIGHTSPEED. Ca de altfel și tehnologia de încărcare wireless POWERPLAY. Toate într-un ansamblu complex, care include și senzorul de înaltă performanță HERO 16K. Rezultatul este mouse-ul ideal de gaming care se simte ca o extensie a jucătorilor și asigură o experiență de joc mai captivantă ca oricând.

  „În fond, niciun mouse nu simbolizează mai bine relația de apropiere pe care noi o avem cu jucătorii, la nivel global, și jucătorii o au cu echipamentul lor de gaming, decât mouse-ul G502.”, a declarat Ujesh Desai, vicepreședinte și director general Logitech Gaming. “De când am lansat primul nostru mouse de gaming care utilizează tehnologia LIGHTSPEED, fanii ne-au întrebat când lansăm o nouă versiune a modelului G502. Odată cu lansarea de astăzi am realizat ceea ce și-au dorit și chiar mai mult de atât”.

  Logitech G lansează Logitech G502 LIGHTSPEED cu un design exterior revoluționar

  Designul exterior este familiar, dar în același timp inconfundabil de nou. Această nouă generație a modelului G502 LIGHTSPEED este mai ușoară, mai complexă și mai avansată. Proiectat pentru performanță și precizie, acest mouse are un design îmbunătățit cu pereți subțiri. Aceștia oferă mai mult spațiu în interiorul carcasei astfel încât să poată fi încorporate tehnologii noi, fără a compromite durabilitatea sau calitatea materialelor.

  Mouse-ul dispune de 11 butoane programabile care pot fi personalizate prin intermediul software-ului Logitech G HUB. Asta pentru a efectua acțiuni individuale sau pentru a atribui comenzi macro. În plus, Logitech G502 LIGHTSPEED dispune de o rotiță de scroll dual-mode ultra-rapidă și un sistem de greutate ajustabilă cu șase greutăți. Este vorba despre patru de 2g și două de 4g. Asta pentru a regla greutatea și echilibrul mouse-ului astfel încât să se potrivească cu stilul fiecărui jucător.

  Logitech G502 LIGHTSPEED oferă confort superior pe tot parcursul utilizării. Secțiunile laterale sunt din cauciuc texturat și au un design potrivit persoanelor dreptace.

  Noul Logitech G502 LIGHTSPEED nu conține PVC în construcția sa și dispune de certificare Plastic Neutral. Astfel, la fiecare achiziție, Logitech ajută la finanțarea programelor Plastic Bank care spijină îndepărtarea plasticului răspândit în oceane și din mediul înconjurător.

  Performanță superioară

  Logitech G502 LIGHTSPEED vine echipat cu tehnologii proprietare Logitech utilizate în industria de gaming precum:

  – Tehnologia wireless ultra-rapidă LIGHTSPEED

  Asigură jucătorilor o experiență de joc mai rapidă decât cea oferită de dispozitivele cu fir. Ca de altfel și o conexiune wireless end-to-end optimizată, care asigură o viteză de răspuns rapidă și rezistență ridicată. Totul pentru a asigura performanța la nivel de competiție.

  – Sistemul de încărcare wireless POWERPLAY

  Asigură încărcare continuă, chiar și în timpul sesiunilor de gaming. Noul mouse se conectează wireless la POWERPLAY pentru a beneficia de încărcare eficientă și transfer de date printr-un singur cablu USB.

  – Senzorul Logitech HERO 16K

  Este cel mai performant senzor. Acesta oferă o viteză de răspuns excepțională, precizie ridicată, rezoluție de până la 16.000 DPI și tracking capabil să depășească 400 IPS fără accelerare, filtrare sau netezire.

  Logitech G HUB recunoaște în mod automat mouse-ul Logitech G502 LIGHTSPEED

  Astfel, permițând accesul complet la caracteristicile personalizabile.

  De asemenea, permite alegerea funcțiilor, atribuirea comenzilor macro și realizarea unor profiluri de culori personalizabile. Acum, jucătorii pot salva mai multe profiluri pentru jocurile preferate și pot schimba între ele rapid.

  Preț și disponibilitate

  Logitech G502 LIGHTSPEED va fi disponibil pe site-ul LogitechG.com și în magazinele partenere începând cu luna mai. Prețul recomandat al mouse-ului wireless este de 689.99 lei.

  Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.