More

  Uber crește prețurile pentru orele de vârf

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Începând de astăzi, Uber crește prețurile pentru orele de vârf. Compania își propune astfel să încurajeze un număr mai mare de șoferi să fie activi pe aplicație. De asemenea, vrea să reducă timpul de așteptare pentru clienți.

  De astăzi, 8 mai, tarifele pentru cursele Uber cresc în timpul orelor de vârf. Compania face un anunț oficial în acest sens.

  Uber spune că decizia a venit în urma dorinței de încurajare a cât mai multor șoferi să devină activi pe platformă. De altfel, spune compania, timpul de așteptare din partea clienților se va reduce. Chiar dacă asta înseamnă un cost mai mare pentru utilizatori.

  Uber crește prețurile – Noile tarife

  Noile tarife pentru perioadele de vârf vor arăta în felul următor:

  – UberX: 1.56 lei (tarif de bază), 0.26 lei (tarif pe minut), 1.56 lei (tarif pe kilometru), 12 lei (tariful minim) – Uber Select și Uber Green: 1.98 lei (tarif de bază), 0.34 lei (tarif pe minut), 1.98 lei (tarif pe kilometru), 14.4 lei (tariful minim).

  Mai jos găsiți programul pentru orele de vârf în aplicația Uber

  uber ore de varf

  Ce părere aveți despre noile prețuri Uber? Le considerați mari, mici? Credeți că vă vor ajuta într-un fel sau altul? Scrieți-ne în comentarii!

  Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.