More

  Vulkan pe GeForce: World War Z obține un boost de performanță

  Titlurile Vulkan continuă să performeze pe plăcile grafice GeForce – World War Z obține un boost de performanță de până la 18%. Detalii despre Vulkan pe GeForce găsești în rândurile ce urmează.

  La GDC din luna martie, NVIDIA a surprins gamerii “old school” când au prezentat primul joc ray traced în totalitate. O versiune ray traced a jocului celor de la Vulkan, Quake II, cunoscută drept Quake II RTX. Driverul precedent a oferit un boost de performanță de până la 13% în Strange Brigade.

  Cel mai recent driver Game Ready este perfect pentru Rage 2 și Total War: Three Kingdoms. Acesta continuă misiunea NVIDIA de a oferi gamerilor GeForce performanțe sporite în titluri care folosesc API-uri Vulkan. Spre exemplu, cu driverul lansat astăzi, gamerii vor observa un boost de performanță de până la 18% în World War Z, în funcție de placa grafică folosită.

  Vulkan pe GeForce

  Echipele NVIDIA continuă să proiecteze și să optimizeze driverele Game Ready chiar și după lansarea jocurilor. Odată cu lansarea celui mai recent driver, aceste optimizări au avut ca rezultat un boost semnificativ de performanță în World War Z. Rezultatele pot fi observate în următorul grafic:

  vulkan pe geforce

  Disponibile în ziua lansării sau înainte de această dată, driverele NVIDIA Game Ready oferă cea mai bună experiență pentru jucătorii GeForce. Ca o atestare suplimentară a calității, fiecare driver Game Ready dispune de certificare WHQL de la Microsoft.

  Ce-ar mai fi de știut:

  Povestea driverului Game Ready pe GeForce.com: https://www.nvidia.com/en-us/geforce/news/rage-2-game-ready-driver/

  Descărcați driverul Game Ready:

  https://www.geforce.com/drivers

  Povestea driverului Game Ready și boostul de performanță din Strange Brigade pe GeForce.com:

  https://www.nvidia.com/en-us/geforce/news/mortal-kombat-11-game-ready-driver

  Rage 2 pe website-ul Bethesda:

  https://bethesda.net/en/game/rage2

  World War Z pe website-ul Saber Interactive:

  https://saber3d.com/portfolio_page/world-war-z/

  Urmărește-ne pe canalele social media pe care suntem prezenți pentru a primi în timp real notificări despre activitatea noastră.

  Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,897AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here