Instagram testează stickere cu versuri din melodii în Stories

Mădălina Gănescu
- 13.05.2019, 10:32 în Aplicaţii
12

SHARES
Instagram testează stickere cu versuri

Instagram testează stickere cu versuri, o nouă funcție pentru stickere în Stories. Este vorba despre versuri din melodiile care rulează în video.

Jane Manchun Wong a depistat funcția în aprilie și a făcut o demonstrație într-un video scurt pe Twitter. La acel moment a arătat versuri din Never Gonna Give You Up a lui Rick Ashley, împreună cu videoclipul melodiei.

Instagram testează stickere cu versuri

Instagram a adus muzică în Stories începând cu vara anului trecut. Acest lucru le-a permis utilizatorilor să adauge muzică pe fundal pentru a acompania postările.

Utilizatorii pot să adauge muzică în postări. Cum de altfel, pot să le personalizeze cu anumite clipuri pentru anumite fotografii și videoclipuri.

Instagram permite utilizatorilor să aleagă o melodie chiar dinainte să înregistreze un video. Utilizatorii pot alege o melodie folosind opțiunea ”Music” de sub butonul de înregistrare. Astfel, aceștia găsesc sunetul dorit pentru fundal și apoi pot înregistra un video ca de obicei.

În decembrie anul trecut, Instagram a adăugat funcții muzicale suplimentare. Ceea ce le-a permis utilizatorilor să răspundă la întrebări cu melodii. Asta împreună cu un cronometru și stickere cu întrebări pentru videoclipurile live.

Pe 30 mai a avut loc Conferința F8

În cadrul acesteia Mark Zuckerberg a făcut o serie de anunțuri, dintre care unele au făcut referire la Instagram.

La acel moment, CEO-ul a vorbit doar despre ”Create Mode” în Stories și ”Donation Stickers”. Se pare că, surprizele mari le-a ținut pentru mai târziu, iar multe vești bune tot urmează să apară.

Tu ce platformă social media folosești cel mai des? Preferi Facebook, Instagram, Twitter, Snapchat, TikTok sau pe care? Scrie-ne părerea ta în comentarii și spune-ne de ce recomanzi o anumită aplicație și pe altele nu.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!