More

  Facebook impune restricții pentru transmisiunile LIVE

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Facebook impune restricții pentru transmisiunile LIVE. Anunțul vine în urma atacurilor teroriste naționaliste din Noua Zeelandă, de acum câteva luni.

  Printr-o postare de blog, Facebook spune că va aplica regula pe care o numește ”o singură lovitură” (one strike). Aceasta va interzice pentru o perioadă de timp accesul utilizatorilor la transmisiunile LIVE, dacă au încălcat regulamentul platformei.

  Acest lucru se aplică inclusiv conținutului postat oriunde altundeva pe website. Nu trebuie să fie transmis doar LIVE pe Facebook. Dacă un utilizator a publicat un link nociv pe profilul său sau un conținut care duce la un website terorist, acesta va avea acces interzis la transmisiunea live, de asemenea.

  Decizia de a impune restricții pe Facebook Live vine după ce un terorist naționalist de culoare albă a intrat într-o moschee în Christchurch. Acesta a transmis LIVE pe Facebook atacul pe care l-a comis în Noua Zeelandă. După împușcături, Facebook a fost intens criticată de utilizatori că nu a șters videoclipurile suficient de repede.

  ”În urma atacului terorist oribil din Noua Zeelandă, am analizat ce putem face mai mult pentru a limita serviciile noastre să provoace rău sau să împrăștie ură.”, spune Rosen.

  Facebook impune restricții pentru videoclipurile transmise LIVE

  Noile restricții se aplică și politicii Facebook cu privire la Indivizii și Organizațiile Periculoase, introdusă la începutul lunii mai. Politică ce a dus la eliminarea de pe Facebook a personalităților de dreapta precum Paul Nehlen, Alex Jones și Milo Yiannopoulos.

  ”Scopul nostru este să reducem riscul de abuz pe LIVE, în timp ce permitem oamenilor să folosească funcția LIVE într-o manieră pozitivă.”, scrie pe blog Guy Rosen, Vice-Președinte Facebook.

  Facebook speră să extindă aceste restricții și în alte părți ale platformei în viitor. În curând, utilizatorii care au încălcat Standardele Comunității Facebook vor avea interdicție, de asemenea, să mai creeze reclame.

  Facebook vrea să îmbunătățească ”tehnologia de analiză a imaginilor și a videoclipurilor”. Pentru asta, încheie parteneriate cu cercetători și universități. Parteneriatele valorează aproximativ 7.5 milioane de dolari.

  Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.