More

  HP lansează primul laptop de gaming cu două ecrane

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  HP lansează primul laptop de gaming cu două ecrane : OMEN X 2S. Este primul laptop dual-screen din lume – cu o putere superioară şi capabilităţi multitasking noi.

  Cercetările arată că 82% dintre utilizatori folosesc telefoanele mobile pentru mesagerie în timpul sesiunilor de jocuri. 61% ascultă muzică şi 49% vizionează fluxuri live, conţinut video şi navighează pe site-uri web. În acest sens, HP a adăugat un nou ecran pentru OMEN X 2S, sub forma unui ecran tactil uşor de utilizat, de 6 inci şi 1080p. Acesta permite utilizatorilor să schimbe mesaje cu prietenii în WeChat şi WhatsApp. Pot să navigheze în Spotify sau să vizioneze Twitch şi YouTube. Pot chiar să acţioneze ca un hub pentru softul OMEN Command Center.

  „Forţarea limitelor prin lansarea unor produse revoluţionare reflectă filozofia reinventării la HP„, a declarat Anne-Sophie Hadberg, Director General, EMEA Personal Systems Business, HP Inc. „Brandul OMEN continuă să ţintească sus, iar OMEN X 2S este un prim exemplu al modului în care stabilim noi standarde şi schimbăm modul în care este folosit un laptop pentru gaming”.

  Laptopuri create pentru noua generaţie de gameri

  OMEN X 2S vine cu capabilităţi extraordinare de multitasking pentru diferite activităţi suplimentare şi suport cu hotkey-uri dedicate. Se pot viziona clipuri în timpul jocului, asculta piese dorite pe Spotify în timpul grinding-ului în jocurile multiplayer online (MMO) și multe altele. Modelul OMEN X 2S are o caracteristică de mirroring a ecranului în timp real. Aceasta permite ajustarea dimensiunilor unor părţi ale ecranului principal. Inclusiv poate copia o porţiune a unei hărţi dintr-un joc de curse pe cel de-al doilea ecran. Asigură o vizionare centrală şi o mişcarea a capului mai mult pe verticală decât pe orizontală.

  HP lansează primul laptop de gaming cu două ecrane

  Această unitate are o grosime de doar 20 mm. Are un cadru complet metalic şi este primul laptop de 15 inci din lume care vine cu un compus metalic lichid. Acesta este aplicat sistemului termic prin metoda Thermal Grizzly Conductonaut. Rezultatul este disiparea optimă a căldurii, la o rată de 10 ori superioară conductivităţii termice a soluţiei pe bază de siliciu care sporește alunecarea. Duce până la o creştere a performanţei de 28 de procente a FPS faţă de soluţia tradiţională.

  HP lansează primul laptop de gaming cu două ecrane – Preţurile şi disponibilitatea OMEN by HP

  – Laptopul OMEN X 2S va fi disponibil în EMEA în luna iulie, începând cu 2.899 €
  – Ecranul OMEN X 25 va fi disponibil în EMEA în luna iulie, începând cu 629€
  – Ecranul OMEN X 25f va fi disponibil în EMEA în luna iulie, începând cu 459 €

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.