More

  Dragostea pentru citit cântărește cât 1000 de elefanți

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Elefant sărbătorește 17.000.000 de cărți livrate în aproximativ 9 ani de la lansare. Dacă pui filă lângă filă din aceste cărți, ajungi până la Lună și înapoi. Dragostea pentru citit cântărește cât 1000 de elefanți, asta pentru că de atâția elefanți este nevoie pentru a obține greutatea tuturor cărților livrate de Elefant.ro.

  Cărțile livrate până acum de Elefant au ajuns în nici mai mult, nici mai puțin de 13.000 de localități din România. De la Timișoara, până în Constanța, cărțile au ajuns în toate colțurile țării. Rafturile cititorilor din țara noastră sunt mai bogate acum cu 150.000 de titluri distincte, din toate domeniile.

  În 12.000 de localități care nu au în prezent librării fizice au fost realizate livrări de carte de pe Elefant.ro. Cel mai bine vândut titlu a fost achiziționat în peste 40.000 de exemplare. Despre ce carte este vorba, vă lăsăm pe voi să vă dați seama. Aceasta este în continuare disponibilă pe Elefant.ro.

  Elefant.ro și-a atins obiectivul principal, stabilit la lansare. Dorința retailerului online în acest moment este să influențeze și mai mult românii către dragostea de carte și lectură.

  Dragostea pentru citit își propune să ajungă pe Marte

  Obiectivul următor al Elefant.ro este ca filele cărților livrate să ajungă pe Marte, iar Europa ar face bine să se pregătească pentru noi surprize.

   “Obiectivul cu care am pornit la drum când am lansat elefant.ro a fost atins și depășit cu mult. Suntem mai mult decât onorați de încrederea pe care au avut-o în noi toți clienții, încă din primele zile.

  Am pornit pe acest drum din dorința de a aduce mai aproape de români cele mai noi titluri, ultimele volume lansate internațional, cât mai multe best-sellere, suplinind lipsa librăriilor tradiționale din foarte multe localități.  

  Credem că am reușit să atingem acest țel și vom încerca în următorii ani să influențăm cât mai mult românii către dragostea de carte și lectură.”, declară Adrian Dinu, Director Comercialla elefant.ro.

  Dragostea pentru carte

  Cititul schimbă vieți

  O carte este cel mai frumos cadou pe care poți să ți-l faci sau să îl faci cuiva drag. Te ajută să fii mai creativ și să vezi lucrurile din mai multe perspective. Dar poate că, cel mai important, este că o carte te ajută să fii mai bogat, chiar și atunci când nu ai nimic în buzunar.

  Informația înseamnă putere, iar de aici concluzia că devii mai puternic cu fiecare nouă filă dintr-o carte.

  2019 este declarat oficial, printr-un decret prezidențial semnat de președintele Klaus Iohannis, ”Anul Cărții în România”. Dacă citești, studiile arată că ai șanse mai mari să devii un om de succes. Din cărți poți primi adevărate lecții de viața, ca să nu mai spunem de faptul că poți scăpa de stres.

  Când îți este greu să adormi, citește o carte!

  Sora mea, Ana-Maria este exemplu viu că la cel mult 10 pagini dinJocurile Foamei adormi ca un prunc. Nu în ultimul rând, cititul antrenează memoria și te ajută să empatizezi cu cei din jur. E frumos să citești și slavă Domnului, oferta de carte este extrem de bogată și accesibilă ca preț pe Elefant.ro.

  Printre cele 17.000.000 de cărți livrate de Elefant.ro se numără și două dintre cărțile mele de suflet, scrise de același autor. Este vorba despreCălugărul care și-a vândut Ferrari-ul și ”The 5 AM CLUB”. După prima carte, am cunoscut jumătatea vieții mele și am început o relație care se îndreaptă către 6 ani. După cea de-a 2-a carte, am renunțat la viața de angajat și am devenit antreprenor. În doar o lună, sărbătoresc un an de zile de când sunt propriul șef și mă ocup 100% de proiectul Noobz. Nimic nu e întâmplător!

  Voi ce cărți preferate aveți? Scrieți-mi în comentarii!

  Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.