More

  Un produs de succes trebuie să fie accesibil pentru oricine

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Un produs de succes trebuie să fie accesibil pentru oricine. Atât din punct de vedere vizual, cât și auditiv, motor sau în funcție de vârstă.

  Să luăm exemplul smartphone-ului pe care îl folosim zilnic. Persoanele cu probleme de vedere ar putea avea probleme cu localizarea butoanelor. Acest lucru le poate crea greutăți în pornirea dispozitivului, deschiderea aplicațiilor sau selectarea opțiunilor.

  Smartphone-urile Galaxy de la Samsung sunt echipate cu un asistent cititor de voce. Acesta ajută utilizatorii să primească ghidaj audio și gesturi simple pentru a naviga fără să fie nevoiți să vadă ecranul.

  Chiar și platforma de inteligență artificială Bixby poate ajuta oamenii cu probleme de vedere. Atunci când vrei să trimiți un mesaj, apasă pe butonul Bixby și dictează ce vrei să spui. Bixby va transcrie cuvintele în text. Desigur, asistentul nu oferă suport pentru limba română, dar dacă îl folosești în engleză se dovedește a fi foarte util.

  Un produs de succes trebuie să fie user-friendly

  Cu alte cuvinte, să permită utilizatorilor să vadă tot ce au nevoie. Conținutul să fie expus cu un font mare și lizibil, încadrat corespunzător. Luminozitatea și contrastul ecranului să îmbunătățească vizibilitatea și lizibilitatea. Electrocasnicele Samsung sunt poziționate la o înălțime de la 360 mm la 1200 mm. Acest lucru le face accesibile pentru utilizatorii imobilizați în scaune cu rotile și pentru copii sau persoane mici de înălțime.

  Când construiește frigidere, Samsung ia în considerare, de asemenea, nevoile utilizatorilor aflați în scaune cu rotile și ale copiilor. Ecranul frigiderului poate fi poziționat mai jos, iar poziția controalelor principale de pe ecran pot fi mutate în sus și în jos.

  Smart TV-urile Samsung oferă o varietate de funcții care să ajute utilizatorii să nu rateze niciun moment. Funcția Multi-output Audio poate conecta la TV mai mult de un dispozitiv. Asta înseamnă că poți conecta la televizor inclusiv o pereche de căști wireless, atunci când nu vrei să îi deranjezi pe cei din jur.

  Un smart TV de succes are grijă de nevoile tale

  Televizoarele Samsung oferă și funcții speciale pentru persoanele cu probleme de vedere. Acestea pot lansa comezi vocale pentru canale TV, funcții și setări. Pot stabili un contrast al culorilor ridicat, astfel încât textul să fie mai vizibil. Și pot învăța funcțiile de pe telecomandă, astfel încât să le poată accesa simplu și rapid.

  Utilizatorii pot inclusiv să ajusteze poziția subtitrărilor. Acest lucru îi va ajuta să se concentreze mai bine la cuvinte și să creeze o experiență de vizionare confortabilă.

  Copiii sunt întotdeauna curioși, iar adulții se îngrijorează constant din cauza lor. ”Sper că electrocasnicele mele nu sunt periculoase pentru copii.”, e o grijă pe care oricare adult o are la un moment dat.

  Pentru dezvoltatorii și designerii Samsung, siguranța copiilor în caz de accident este o prioritate. Toate electrocasnicele Samsung, inclusiv mașinile de spălat și uscătoarele sunt create pentru a putea fi deschise din interior doar prin puterea pe care o are copilul.

  Samsung continuă să dezvolte tehnologie care să fie accesibilă oricui. Produsele gigantului putând fi folosite de oricine, indiferent de abilitățile pe care un om le are.

  Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.