More

  Samsung anunță campania “Making History”

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Samsung anunță campania “Making History”, realizată în colaborare cu CNN Films. Este vorba despre o campanie realizată pe televizorul QLED 8K, care comemorează 50 de ani de la misiunea Apollo 11 pe lună în 1969. Atunci, televiziunea a oferit posibilitatea oamenilor din întreaga lume să asiste la una dintre cele mai mari realizări ale omenirii.

  În 2019, Samsung scrie din nou o pagină de istorie. Compania împinge tehnologiei cu QLED 8K. Astfel, permite utilizatorilor să vizioneze conținut video la cea mai înaltă rezoluție pe care această categorie le-a văzut vreodată.

  „Tehnologia din spatele televizoarelor a jucat un rol esențial în a aduce lumea împreună. Oferindu-i acesteia posibilitatea de a experimenta momentele critice din istoria modernă. Anul acesta sărbătorim 50 de ani de Samsung Electronics. Precum și primii pași făcuți pe lună de către un om. Așa că, am considerat oportun să lansăm campania “Making History” alături de CNN. Campanie prin care să celebrăm trecutul. În timp ce, atuncăm o privire asupra modului prin care Samsung continuă să strângă oamenii împreună. Totul, într-un viitor în care 8K va juca un rol important.”, a declarat Grace Dolan, vicepreședinte al Home Entertainment Demand Generation, Samsung Electronics America.

  Samsung anunță campania “Making History”

  Campania Samsung QLED 8K „Making History” este creată de adam&eveNYC. Aceasta include secvențe de la aterizarea pe lună, licențiate de documentarul „APOLLO 11”. În această vară, Samsung va sponsoriza și premiera documentarului „APOLLO 11” de la CNN. Asta începând cu 23 iunie la ora 21:00 și la ora 23:00 cu pauze publicitare limitate. Campania va include o versiune specială de 60 de secunde din reclama Samsung Making History. Regizat și produs de Todd Douglas Miller, „APOLLO 11” a fost creat din înregistrări de arhivă recent descoperite, care nu au mai fost vizionate anterior. Ca de altfel, și mai mult de 11.000 de ore de înregistrări audio necatalogate de la NASA și Arhivele Naționale.

  Apollo 11 (și Apollo 11: First Steps Edition) este rezultatul a peste doi ani de colaborare intre Miller’s Statement Pictures și CNN Films. Această campanie marchează a treia colaborare dintre CNN Films și Miller. CNN Films și Miller au colaborat și în producția documentarului scurt, distribuit de Great Big Story, numit The Last Steps. Acest domcumentar fiind despre misiunea finală lunară a NASA, Apollo 17.

  Apollo 11 este un eveniment cinematic care aduce în prim plan misiunea istorică a NASA

  Misiune condusă de astronauții Neil Armstrong, Buzz Aldrin și Michael Collins, primii oameni care au ajuns pe lună acum 50 de ani.

  Platforma Samsung în colaborare cu CNN aduce laolaltă noua eră a imaginii 8K QLED. Alături de performanța tehnică pusă la dispoziție de echipa de producție. Aceasta include conținut branduit produs de studioul CNN Courageous pentru televizorul QLED 8K al Samsung. Astronautul Scott Kelly povestește o experiență personală din călătoria sa spațială. Acesta va fi lansată cu ocazia aniversării aterizării pe lună pe toate canelele CNN.

  În plus, Samsung va sponsoriza o serie video de trei părți în strânsă legătură cu aniversarea. Această acțiune editorială a CNN va aduce în atenția publicului o nouă generație de lideri femei care determină unde vor fi făcute următoarele mari descoperiri. Dezvoltând tehnologii inovatoare care trimit omenirea în cele mai îndepărtate zone ale universului și inspirând astfel generațiile viitoare de oameni care se vor dedica acestui domeniu.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.