More

  Se întâmplă în tech joi, 13 iunie 2019

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Știrile din tehnologie nu se termină niciodată. Haideți să vedem ce se întâmplă în tech joi, 13 iunie 2019. Vorbim despre smartphone-uri cu display care se rulează și despre posibila fragmentare a Android cât mai curând. De asemenea, vedem noul design al Pixel 4 de la Google. Dar, nu trecem cu vederea noul The Wall Luxury și anunțurile Spotify sau Google.

  Samsung deține un brevet pentru telefon cu ecran care se rulează

  Samsung a aplicat recent pentru un brevet care ilustrează un ecran de smartphone care se rulează. Potrivit acestuia, dispozitivul arată în mare parte la fel cu un telefon norma cu display 16:9. Totuși, utilizatorul va avea posibilitatea să ruleze ecranul, care este ascuns în corpul telefonului.

  Este mai mult decât un smartphone cu un mecanism prin alunecare în spatele căruia este ascuns ecranul. Pentru ca sistemul de rulare să funcționeze este necesar un spațiu suplimentar în partea de jos a telefonului. Tot în partea de jos, dispozitivul este mai gros, în vreme ce în partea de sus este mai subțire.

  Potrivit Let’s Go Digital, doar mecanismul de rulare în sus este brevetat. Nu și designul telefonului. Produsul final ar putea arăta complet diferit atunci când va intra în producție. Samsung a aplicat pentru brevet la World Intellectual Property Office (WIPO) pe 28 noiembrie 2018.

  Se întâmplă în tech joi

  Xiaomi, Oppo și Tencent testează sistemul de operare Android OS al Huawei

  Potrivit unor noi informații apărute în presă, Xiaomi, Oppo și Tencent testează sistemul de operare HongMeng al Huawei. Acesta s-ar părea că va fi ”cu 60% mai rapid decât Android”.

  Noul sistem de operare Huawei ar putea fi folosit pentru a fragmenta Android de la Google pe piață. Potrivit Global Times, ”Huawei testează intens propriul sistem de operare HongMeng cu operatorii și furnizorii de smartphone-uri. Noul sistem de operare va fi lansat în următoarele câteva luni.”

  Giganți chinezi din tehnologie, precum Tencent, Xiaomi, Oppo și Vivo ”lucrează intens cu Huawei pentru a grăbi lansarea HongMeng OS.”

  Huawei ar putea lansa propriul sistem de operare o dată cu phablet-ul Mate 30

  În toamna acestui an. Cel puțin asta indică zvonurile

  În timp ce, Global Times scrie că HongMeng ar putea veni abia pe Huawei P40 în primăvara anului viitor. Totuși, data oficială de lansare rămâne ”secretă”.

  Niciuna dintre companiile de tehnologie nu a dorit să comenteze cu privire la informația mai sus oferită.

  S-ar părea că, HongMeng OS va fi cu ”60% mai rapid decât Android”. Cel puțin, asta pretinde Richard Yu. Pentru moment, nimic concret nu susține această afirmație.

  hongmeng os

  Se întâmplă în tech joi, 13 iunie 2019 – Google ne arată designul oficial al Pixel 4

  Cele mai recente imagini oferite de Google într-o postare oficială pe contul de Twitter @madebygoogle ne arată viitorul Pixel 4. Telefonul are un design dintr-o sigură culoare, nu mai vedem două culori, cum ne-am obișnuit până acum.

  Senzorul circular de amprentă de pe spate, cum îl știm de pe Pixel 3 și Pixel 3 XL nu mai există. De unde putem deduce că viitorul smartphone Google ar putea veni cu scaner de amprentă în display și recunoaștere facială.

  iPhone 11R ar putea avea cea mai bună baterie de pe un iPhone

  Viitoarele iPhone-uri de la Apple ar putea oferi cea mai lungă durată a bateriei de până acum. Asta pentru că, telefoanele vor avea o capacitate a bateriei mult mai mare decât a predecesorului, iPhone XR. iPhone 11R va avea, se pare o baterie de 3110 mAh și va fi cu 5.7% mai mare decât cea de 2942 mAh de pe iPhone XR.

  iPhone 11 va avea o capacitate a bateriei cu 20 – 25% mai mare, iar iPhone 11 Max cu 10 – 15% mai mare.

  Este dificil să spunem sigur ce capacitate vor avea bateriile noilor iPhone-uri. Dar, se pare că producătorul se îndreaptă în direcția bună. Mai multe vom afla cu siguranță în septembrie.

  Se întâmplă în tech joi

  AMD Ryzen 9 3950X devine cel mai rapid CPU desktop

  Acesta bate Intel Core-i9 9980 XE potrivit scorurilor Geekbench. Cu un scor Geekbench de 61,072, AMD Ryzen 9 3950X depășește performanța multi-core a Intel Core-i9 9980 XE.

  Core i9 9980 XE are un scor Geekbench de 46,618 în performanța multi-core. AMD Ryzen 9 3950X câștigă titlul de cel mai rapid CPU desktop în performanța single-core cu un scor de 5868. Comparativ cu procesorul intel care a obținut 5395.

  AMD Ryzen 9 3950X costă 750 de dolari, iar Intel Core-i9 9980 XE costă 2000 de dolari. Totuși, este de luat în calcul că nu sunt știute condițiile în cre au fost realizate testele Geekbench.

  AMD-R9-3980X

  Se întâmplă în tech joi, 13 iunie 2019 – Google nu mai sincronizează Google Photos cu Drive

   ”Am primit feedback potrivit căruia conexiunea între aceste servicii provoacă confuzie. Așa încât, luna viitoare, facem o serie de schimbări pentru a simplifica experiența în Drive și Photos.”, anunță Dan Schlosser și Jason Gupta, product manageri Drive și Photos într-o postare de blog.

  Astfel, începând cu luna iulie, pozele și videoclipurile pe care le adaugi în Drive nu vor apărea automat în Photos și invers. ”Această schimbare este concepută pentru a ajuta la prevenirea ștergerii accidentale a elementelor dintre produse.”, spun Schlosser și Gupta.

  Google va oferi, în schimb, o modalitate prin care utilizatorii să copieze imagini și videoclipuri din Drive în Photos. Noua funcții se va numi ”upload from Drive” și va fi disponibilă pe website-ul Google Photos.

  Google mai precizează că ”niciun element nu va fi șters automat în iulie, atunci când se va produce delimitarea serviciilor. Toate pozele și videoclipurile din Drive și Photos pe care le-ai încărcat anterior schimbării vor rămâne în Photos. Dacă ai un folder ”Google Photos” în Drive, va rămâne în Drive, dar nu se va mai actualiza automat.”

  Se întâmplă în tech joi

  Spotify separă oficial podcast-urile și muzica în librăriile utilizatorilor premium

  Spotify lansează un nou aspect pentru librăria utilizatorilor premium. Acesta va separa podcast-urile de muzică mult mai clar. De asemenea, serviciul introduce noi funcționalități pentru podcast și muzică.

  Noul design nu va fi o schimbare semnificativă raportat la modul în care ascultă consumatorii muzică pe platforma audio. În schimb, experiența va fi mult mai plăcută și cu un accent mai mare pe podcast.

  Noua secțiune de muzică va oferi playlist-uri, artiști și albume, așa cum s-au obișnuit consumatorii până acum. Cea mai mare schimbare va fi cea legată de melodiile preferate. Acestea vor fi adăugate într-un playlist cu Liked Songs, iar acesta va putea fi descărcat printr-o simplă apăsare de buton.

  Vă anunțat recent că, familia prezidențială Obama va avea o serie de podcast-uri în Spotify.

  spotify

  Se întâmplă în tech joi, 13 iunie 2019 – Samsung anunță The Wall Luxury

  Samsung anunță o nouă versiune a The Wall, televizorul microLED modular gigant. Noua versiune, cunoscută drept The Wall Luxury, are o rezoluție maximă 8K. Iar din colț în colț creează un TV care măsoară 292 inch. Alternativ, o configurație 2K este disponibilă la o dimensiune de 73 inch. The Wall Luxury va fi disponibil începând cu luna viitoare.

  Samsung spune că The Wall Luxury va oferi până la 100.000 de ore de utilizare. În ceea ce privește vârful de luminozitate, ajunge la 2000 de niți.

  Nu mai are rost să vorbim de preț, pentru că e clar faptul că nu este un produs care se adresează oricui. Dacă ești curios să afli prețul, ”cel mai probabil nu ți-l permiți”, după cum scrie și The Verge.

  Se întâmplă în tech joi

  Asta se întâmplă în tech joi, 13 iunie 2019. Dacă aveți și alte subiecte din tehnologie, așteptăm să le împărtășiți cu ceilalți utilizatori în comentarii.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.