More

  Meriți o vacanță de gaming, iar PC Garage știe asta

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Perioada examenelor apune, iar în zare se ridică mândră o vară mult-așteptată. E clar, meriți o vacanță de gaming! Iar PC Garage s-a și gândit cum să îți vină în ajutor. Luna aceasta va fi presărată cu Fallout 76: Nuclear Winter expansion, Forza Horizon 4: Lego Speed Champions DLC sau Bloodstained: Ritual of the Night. Numai la o enumerare rapidă, începând cu săptămâna aceasta se lansează cel puțin 12 jocuri pentru PC pe care merită să le încerci. Așa că, ce mai aștepți, revendică-ți vacanța de gaming!

  Nici luna iulie nu se lasă mai prejos. Ne-am pregătit și noi, proaspătă ca o ploaie de vară, o listă cu 13 titluri de gaming. Apex Legends Season 2, Final Fantasy 14 Online: Shadowbringers DLC, Just Cause 4: Los Demonios DLC sau Stranger Things 3: The Game sunt doar câteva exemple.

  Cât despre august, e normal să se încheie apoteotic vacanța ta de gaming. Madden 20, Age of Wonders: Planetfall, RAD, Remnant: From the Ashes, Life Is Strange 2, Oninaki sau Ancestors: The Humankind Odyssey? Tu alegi ce tip de acțiune vrei să experimentezi, există jocuri video pentru toată lumea.

  Ancestors The Humankind Odyssey

  La Noobz, ne-am propus să scoatem maximum din experiențele noastre de gaming. De asta, toată vacanța noastră de gaming se va învârti în jurul multor noi componente hardware pe care le avem pregătite pentru testare. Monitoare, mouși, tastaturi, camere pentru streaming, un sistem desktop nou –  toate sunt trecute pe listă și le punem pe rând la treabă.

  Chiar meriți o vacanță de gaming

  Urmărește canalul de YouTube Noobz! În curând, dăm drumul seriei video despre gaming și productivitate. Poate vrei să afli ce masă de gaming ai putea să-ți iei acasă. Sau, ce computer accesibil ți-ar putea satisface nevoile de gaming. Și, de ce nu, pe ce model de tastatură ai putea să-ți odihnești podul palmelor în timpul jocului.

  Nu spune nimeni că trebuie să cheltuiești și banii pe care nu-i ai pentru o experiență de gaming desăvârșită. Trebuie doar să apelezi la cine trebuie pentru a-ți crea set-up-ul de gaming de la pupitrul căruia să decizi cum să arate aventurile tale online.

  Spre exemplu, PC Garage te ajută să îți construiești sisteme PC pentru light, high sau extreme gaming.

  Și, îți mai vindem noi un pont

  Luni, 24 iunie 2019 te așteaptă cu o mega-surpriză pe site. Așa că, asigură-te că ești online pentru a obține 100% din vacanța ta de gaming.

  Îți spunem noi cum să faci pentru a nu-ți rata șansa. Intră pe pagina dedicată Meriți o vacanță de gaming de pe PC Garage. Apoi, dă click dreapta pe tab și selectează „Pin tab”. Astfel, ori de câte ori deschizi browser-ul, se deschide automat și counterul care-ți aduce surpriza.

  meriți o vacanță de gaming

  Tu cum ți-ai imaginat vacanța ta de gaming? Ce ai în plan să faci acum, că ai terminat cu tezele, sesiunea sau ți-ai luat un concediu bine-meritat? Ce titluri de gaming aștepți cu nerăbdare din cele anunțate să se lanseze și cum te-ai pregătit din punct de vedere hardware? Scrie-ne povestea ta în comentarii.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.