More

  Se întâmplă în tech miercuri, 19 iunie 2019

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Știrile din tehnologie nu contenesc să apară. Haideți să vedem ce se întâmplă în tech miercuri, 19 iunie 2019. Vorbim despre zvonuri noi legate de Note10 și despre intenția Apple de a muta parte din producție din China. De asemenea, vedem ce mai pregătește YouTube pentru adulți și ce planuri are pentru copii.

  Samsung Galaxy Note10 ar putea avea speakere sub display

  Ice Universe scrie pe contul de Twitter că Note10 nu va mai avea speakere. De unde reiese că, tehnologie Sound on Display (SoD) va înlocui speakerele tradiționale. Faptul că telefonul va prezenta mai puține componente, va rezulta într-un design mai subțire și mai ușor.

  Samsung nu este primul producător de smartphone-uri care folosește această tehnologie audio. LG a folosit deja Sound on Display pe LG G8 ThinQ. Samsung Galaxy Note10 este, se pare, programat să se lanseze pe 7 august 2019. Dar, trebuie să mai așteptăm o perioadă până să aflăm dacă datele sunt oficiale.

  Se întâmplă în tech miercuri, 19 iunie 2019! Apple plănuiește să mute unele producții din China, anunță Nikkei

  Apple ia în calcul posibilitatea să mute 15 până la 30% din producția de hardware din China. Informația vine de la Nikkei, care anunță că producătorul are o echipă în creștere care vrea să mute producția. Astfel, Apple a solicitat partenerilor precum Foxconn, Pagatron și Wistron să evalueze opțiunile disponibile.

  S-ar părea că, motivul schimbărilor Apple e legat de războiul comercial dintre China și SUA. Pe baza acestuia se așteaptă să crească tarifele până la finalul lunii iunie, cu undeva la 25% pentru telefoane, laptopuri și tablete. Totuși, Apple spune că, are în plan să mute producția indiferent dacă disputa comercială se rezolvă sau nu.

  „O reducere a natalității, costuri mai ridicate ale forței de muncă și riscul unei centralizări excesive a producției sale într-o singură țară. Acești factori adversi nu merg nicăieri … cu sau fără runda finală a tarifului de 300 de miliarde de dolari.”, a declarat pentru Nikkei un executiv, aparent de la un furnizor Apple.

  apple

  Sute de videoclipuri muzicale de pe YouTube au fost remasterizate în HD

  Universal Music Group și YouTube au făcut echipă pentru a remasteriza videoclipurile celebre la high-definition. Prin acest parteneriat, mai bine de 100 de videoclipuri muzicale ale artiștilor precum Janet Jackson, Lady Gaga și Lionel Richie vor primi îmbunătățiri considerabile.

  Până la finalul anului 2020, cele două companii își propun să remasterizeze 1000 de videoclipuri.

  Aceste videoclipuri HD vor înlocui versiunile originale pe YouTube și în aplicația YouTube Music. Dar, URL-urile, vizualizările și like-urile vor rămâne la fel ca înainte. Vei ști că vizionezi un videoclip remasterizat pentru că va avea eticheta #Remastered și ”Remastered in HD!” în descriere. Multe videoclipuri nu au fost filmate în la 1080 de pixeli. Remasterizarea va face ca aspectele din video să fie mult mai clare decât înainte.

  Se întâmplă în tech miercuri

  YouTube ar putea muta conținutul pentru copii în aplicația YouTube Kids

  The Wall Street Journal anunță că, YouTube ia în calcul să mute conținutul pentru copii în aplicația YouTube Kids. Posibilele schimbări sunt încă la nivel de discuții.

  Unii executivi Google vor să facă această schimbare pentru a proteja publicul tânăr de conținutul inacceptabil. Totuși, unii angajați YouTube se pare că vor să acționeze diferit. Mai degrabă să dezactiveze sistemul de recomandări YouTube pentru conținutul pentru copii.

  CEO-ul Google, Sundar Pichai pare să se fi implicat personal în operațiunile zilnice YouTube. Lucru pe care nu l-a făcut în cei 4 ani de activitate în funcția de CEO Google.

  ”Luăm în considerare multe idei pentru a îmbunătăți YouTube. Iar unele rămâna așa, la nivel de idei. Pe altele, le dezvoltăm și lansăm. Cum sunt restricțiile minorilor la streaming live sau actualizarea politicii de ură.”, declară un reprezentant YouTube pentru Android Authority.

  Se întâmplă în tech miercuri

  Se întâmplă în tech miercuri, 19 iunie 2019! Honor 20 se lansează global

  Honor 20 se lansează global, după ce în China s-a lansat de ceva vreme și a fost vândut într-un milion de exemplare în doar 14 zile. Marea Britanie, Franța, Germania, Rusia și Malaezia vor primi telefonul vineri, 21 iunie, la prețul de 499 euro.

  În fiecare țară, va fi disponibil un pachet gratuit de accesorii. Unii vor primi Honor FlyPods, iar alții Honor Magic Watch. Italia și Țările de Jos, ca de altfel și India, vor primi telefonul pe 24 iunie. În vreme ce în Polonia, Honor 20 ajunge pe 28 iunie. Cât despre lansarea în Spania, s-ar părea că e programată pentru finalul lunii iulie, dar nu avem detalii.

  Publicații de tehnologie, precum The Verge, nu recomandă utilizatorilor din Europa să cumpere Honor 20. Asta pentru că, Huawei este compania mamă a Honor, iar relația sa cu Google și SUA încă nu e clarificată. În afara Chinei, sistemul de operare Android se bazează în principal pe serviciile Google. Toate acestea necesită licență Android de la Google. Viitorul cu privire la suportul Google pentru Android este destul de incert.

  honor 20

  Twitter renunță la suportul pentru precizia geografică pentru că nu-l folosește nimeni

  Twitter va dezactiva funcția de adăugare a unui tag în tweet-uri în funcție de unde te afli. Gigantul spune că, nu există suficientă cerere pentru această funcție. Printr-un tweet, compania anunță că renunță la funcție ”pentru a simplifica experiența de tweeting”.

  Totuși, dacă ești împătimit al fotografiilor vei putea în continuare să dai tag cu preciziei locației în care te afli. De asemenea, vei putea să adaugi locația în tweet-uri prin integrarea cu serviciile de mapping precum FourSquare și Yelp.

  ”Mulți oameni nu dau tag cu precizie locațiilor în tweet-uri. Așa că, scoatem această capacitate pentru a simplifica experiența de teeting. Vei putea să dai în continuare tag pentru locații precise în tweet-uri prin intermediul camerei. Este util atunci când transmiți momente de pe teren.”, scrie Twitter Support.

  Se întâmplă în tech miercuri

  Aceste știri ne-au atras atenția din ce se întâmplă în tech miercuri, 19 iunie 2019. Dacă mai aveți și alte subiecte interesante, le așteptăm în comentarii.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.