More

  Se întâmplă în tech luni, 24 iunie 2019

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Din seria se întâmplă în tech luni, 24 iunie 2019, vorbim despre soluția prin care își recuperezi mai ușor banii de la eMAG după o plată online. Aflăm de ce Microsoft recheamă în fabrică 60.000 de mașini. În vreme ce, fanii Samsung află cum pot primi un voucher Blue Air când își cumpără un nou telefon de la Telekom.

  Se întâmplă în tech luni, 24 iunie 2019! eMAG lansează Instant Money Back

  Serviciul de transfer instant al banilor îți permite să primești în cel mult 30 de minute de la soluționarea comenzii contravaloarea produselor returnate. Condiția este să ai un card salvat și plata să fi fost efectuată online. Pentru a beneficia de Instant Money Back, clienții pot utiliza cardurile deja salvate în contul eMAG sau pot salva cardul la finalizarea comenzii.

  Instant Money Back folosește tehnologia Moneysend dezvoltată cu Mastercard și tehnologia Visa Direct dezvoltată de Visa

  Astfel, este facilitat transferul rapid de bani între cardurile de credit sau debit Mastercard sau Maestro. Dar permite și pentru transferul rapid de bani pe cardurile Visa debit și Visa Electron.

  Serviciile sunt furnizate prin intermediul procesatorului de plăți online PayU și Alpha Bank Romania. Instant Money Back  va fi disponibil tuturor clienților care achită comenzile online cu ajutorul unui card salvat în contul eMAG. Cardurile eligibile trebuie să fie emise de instituții financiare din România.

  se întâmplă în tech luni

  Bill Gates spune că ”cea mai mare greșeală” a sa a fost că nu a bătut Android

  Bill Gates vorbește despre regretele pe care le are din poziția de lider al Microsoft. În timpul unui interviu pentru The Verge, Gates declară că ”cea mai mare greșeală pe care am făcut-o vreodată a fost managementul defectuos ce a făcut ca Microsoft să nu fie ceea ce este Android.”

  Din păcate, de când s-a lansat primul telefon cu Android în 2008, Microsoft a încercat să țină pasul, dar nu a reușit să se adapteze la competiție.

  Android este platforma standard non-Apple pentru telefon”, menționează Gates în interviu. ”Era un lucru pe care Microsoft ar fi trebuit să îl câștige natural. Dacă ești acolo cu jumătate din aplicații sau cu cel puțin 90% mai multe aplicații, ești în drum spre pieire. E loc doar pentru un sistem de operare non-Apple.”

  bill gates

  Cumperi telefon Samsung de la Telekom și primești voucher de călătorie Blue Air

  Noua ofertă de vară de la Telekom introduce parteneriatul cu Blue Air. Acesta răspunde cerințelor și așteptărilor clienților pentru călătorii și comunicare.

  În perioada 21 iunie – 31 iulie 2019, cumperi orice dispozitiv Samsung, în rate și primești un voucher Blue Air de 100 euro. Promoția se aplică tuturor clientilor eligibili Telekom, la planurile tarifare începând cu Mobil 6.

  Cu noua ofertă Telekom, clienții beneficiază de bonusul Net 4G Nelimitat. Ca de altfel și de minute naționale și SMS-uri nelimitate. Telefoanele Samsung pot fi achiziționate în rate, cu avans 0 și primesc în plus voucherul cu reducere de 100 euro pentru orice destinație Blue Air.

  Clienții pot alege oricare dintre dispozitivele Samsung cu prețuri atractive, în rate de la 6 euro / lună și 0 avans. De exemplu, Samsung Galaxy A10, la 6 euro / lună, Samsung Galaxy A40, la 9 euro / lună sau Samsung Galaxy A50, 12 euro / lună.

  campanie Telekom si Blue Air

  Se întâmplă în tech luni, 24 iunie 2019! Alte 60.000 de mașini Mercedes sunt rechemate în fabrică

  Producătorul auto german Daimler recheamă în fabrică încă 60.000 de mașini Mercedes. Autoritatea federală germană pentru transportul auto (KBA) a cerut producătorului auto să recheme 700.000 de vehicule diesel în aprilie.

  Decizia a fost luată pe fondul unei înșelăciuni software asemeni celei folosite de Volkswagen în scandalul Dieselgate.

  Software-ul Daimler funcționează prin reducerea emisiilor de oxizi de azot în timp ce vehiculul este în modul de testare, dar este dezactivat în condiții normale de conducere. Acest lucru înseamnă că mașinile pot trece testele privind emisiile, dar depășesc limitele după ce sunt vândute.

  Mașinile rechemate acum în fabrică fac parte din modelele Vito, C-Class, V-Class și GLC.

  Se întâmplă în tech luni

  Telekom Romania și Adservio ajută la digitalizarea liceelor și școlilor gimnaziale din Buzău

  Telekom Romania digitalizează toate liceele şi şcolile gimnaziale din Buzău. Cele două companii au implementat un pachet educațional integrat în toate instituțiile școlare din oraș.

  Cadrele didactice din 15 licee şi colegii, 12 şcoli gimnaziale şi o grădiniţă din oraşul Buzău primesc 1.500 de tablete. Acestea sunt echipate cu SIM-uri de date mobile cu trafic de internet inclus. De asemenea, vor putea utiliza licența pentru platforma de management educaţional Adservio.

  Digitalizarea instituţiilor de învăţământ din oraşul Buzău face parte dintr-o serie de iniţiative Smart Education. Prin acestea, Telekom facilitează accesul elevilor şi cadrelor didactice din instituţiile de învăţământ din România la instrumente moderne, digitale de învăţare.

  Proiectul a debutat în decembrie 2017. La acel moment, soluţia Smart Education a fost implementată în 7 instituţii de învățământ din orașul Buzău. În 2019, pachetul educațional integrat a fost implementat în 27 de licee, colegii şi şcoli și o grădiniță din acest oraş.

  Se întâmplă în tech luni Smart Education

  Asta se întâmplă în tech luni, 24 iunie 2019. Dacă mai aveți și alte subiecte interesante din tehnologie, așteptăm să ne scrieți în comentarii.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.