FSP anunță noi carcase high end pentru toate formatele uzuale

Cristian Gănescu
- 11.07.2019, 11:47 în Hardware
31

SHARES
FSP anunță noi carcase high end

FSP anunță noi carcase high end, respectiv CMT350, CST310 și CST31, trei noi carcase pentru PC. Aceste carcase beneficiază de un finisaj negru mat, un șasiu din oțel solid SPCC. Modelele dispun de panouri laterale din sticlă securizată translucidă ce permit vizibilitatea componentelor.

Majoritatea modelelor vin cu iluminare RGB disponibilă pe majoritatea modelelor. Chiar dacă sunt compacte, toate carcasele dispun de 2 porturi USB 3.0 și sunt compatibile pentru răcirea cu lichid. Panourile laterale din sticlă securizată slide-on ușurează procesul de instalare iar întreținerea sistemului devine mult mai facilă.

FSP anunță noi carcase high end – Flagship-ul CMT350 este pregătit pentru orice

CMT350 este un mid-tower compact cu un spațiu interior amplu în ceea ce privește componentele. Aceasta beneficiază de șasiu din oțel solid SPCC și suportă radiatoare de până la 360mm.

CMT350 are un ventilator ARGB compatibil cu Asus Aura Sync, Gigabyte RGB Fusion și MSI Mystic Light Sync. CMT350 este gândită pentru gameri. Are un design plăcut la care se adaugă panourile nuanțate specifice FSP din sticlă securizată. Pe panoul frontal are și un light bar RGB. Carcasa este prevăzută cu două filtre de praf separate ce vor menține interiorul curat. Interiorul poate susține plăci de bază Mini-ITX și MicroATX. Încap și cele de formatul standard ATX ce pot avea până la 7 sloturi PCI. În ceea ce privește spațiul de stocare și expansiune, carcasa oferă două unități de 3.5″ HDD și două unități de 2.5″ SSD.

FSP anunță noi carcase high end - CMT350

FSP anunță noi carcase high end – CST310 și CST311 oferă versatilitate în format Micro-ATX

CST310 și CST311 sunt două carcase Micro-ATX compacte. Oferă un spațiu interior generos ce pot acomoda cele mai puternice plăci video cu o lungime de până la 375mm, coolere de procesor de până la 163mm înălțime și radiatoare de până la 240mm. Aceste carcase beneficiază și ele de un finisaj negru, dar și de un șasiu din oțel solid SPCC. CST310 vine cu două ventilatoare frontale de 120mm și un ventilator RGB aflat pe partea din spate a carcasei.

Ventilatorul aflat pe partea din spate a lui CST310 este de tip ARGB și compatibil cu majoritatea plăcilor de bază. CST310 este gândită pentru gameri, având un design atrăgător. Are panouri laterale translucide din sticlă securizată și un light bar RGB aflat pe panoul frontal. Carcasa CST311 este o versiune mai simplă a aceluiași design. Ventilatorul ARGB aflat pe partea din spate a carcasei este înlocuit cu unul de 120mm non-RGB.

Ambele carcase pot susține până la patru sloturi de expansiune PCI-E, două unități de 3.5″ HDD, trei unități de 2.5″ sau dispozitive echivalente.

FSP anunță noi carcase high end - CST310

Câștiga un STEAM CODE în valoare de 50$

Pentru a sărbători lansarea noilor produse, FSP oferă oportunitatea de a câștiga un STEAM CODE în valoare de 50$. Trebuie să vă logați pe website între 10 iulie și 19 iulie 2019 și urmăriți pașii necesari pentru a participa.

Pentru detaliile evenimentului și cerințele de înscriere, vizitați vă rog:
https://www.fsplifestyle.com/landing/summer_vacation.html

Prețul de achiziție recomandat (MSRP) de producator este:

CMT350 – 94.99 dolari
CST310 – 65.99 dolari
CST311 – 52.99 dolari

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!