More

  Se întâmplă în tech vineri, 26 iulie 2019

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Se întâmplă în tech vineri, 26 iulie 2019 ne aduce informații despre asistentul virtual Siri și posibilitatea de a rezerva Galaxy Note 10 înainte de lansare. Avem știri și despre jocuri video și noua versiune Cortana pentru PC. Haideți să vedem știrile pe larg în rândurile ce urmează.

  Înregistrările vocale SIRI sunt transmise unor furnizori Apple pentru a fi analizate

  Informația a parvenit publicației The Guardian. Sursa anonimă susține că înregistrările vocale prin Siri sunt analizate de terțe entități. Astfel, Apple se alătură companiilor Google și Amazon, care sunt suspectate și ele de astfel de practici.

  Înregistrărilor nu le este asociat un ID Apple. Cu toate acestea, dețin conținut de natură personală și sunt asociate cu date precum locația, date ale aplicațiilor și detalii de contact.

  Apple spune că aceste date sunt analizate de operatori umani doar cu scopul de a îmbunătăți serviciile. În plus, Apple a declarat pentru The Guardian că doar 1% din înregistrări sunt trimise pentru a fi analizate.

  Apple este cunoscută pentru atenția sporită pentru ceea ce înseamnă intimitatea și transparența. Acest episod pare a fi o scăpare și abatere destul de mare de la crezul companiei. Rămâne de văzut cum va aborda compania, de acum încolo, acest subiect.

  Înregistrările vocale SIRI sunt transmise unor furnizori Apple pentru a fi analizate

  Samsung oferă posibilitatea de a rezerva dispozitivele Galaxy Note 10 înainte de lansarea oficială

  Samsung a creat o pagină pe site-ul oficial, de unde utilizatorii pot rezerva dispozitivul Galaxy Note 10. Opțiunea este valabilă doar pentru utilizatorii din SUA. Site-ul în limba română nu are o versiune a acestei pagini.

  Clienții care doresc să își rezerve din timp dispozitivul Galaxy Note 10, o pot face, până la data de 7 august 2019. În ce constă această rezervare? Cei care rezervă vor primi acces din timp la sistemul de precomandă, dar și credit în valoare de 50 de dolari pentru achiziționarea de accesorii.

  Pagina devoalează și data de lansare a Galaxy Note 10. Lansarea ar avea loc pe 23 august 2019. Aceea este data la care sistemul de pre-comandă întră în funcțiune.

  Samsung oferă posibilitatea de a rezerva dispozitivele Galaxy Note 10 înainte de lansarea oficială

  Seria originală a jocurilor „DOOM” este disponibilă pe PS5, Xbox One, Switch și dispozitivele mobile

  Fanii seriei DOOM pot juca acum jocul de pe orice dispozitiv disponibil în piață. Vorbim despre toate cele trei jocuri ale seriei, care pot fi jucate de pe orice consola, cât și pe dispozitivele mobile.

  Informația a apărut, accidental, după ce jocurile au apărut pe magazinul online al Nintendo. Eroarea a fost remediată, iar jocurile au dispărut, dar prea târziu. Doom și Doom II costă fiecare 5 dolari, în vreme ce Doom III costă 10 dolari.

  De asemenea, studioul Bethesda a anunțat că două noi jocuri vor fi disponibile pe serviciul de streaming PS Now. Din 6 august va fi disponibilă versiunea din 2016 a jocului Doom, cât și Wolfenstein: The New Order și Fallout 4.

  Se întâmplă în tech vineri - Seria originală a jocurilor „DOOM” este disponibilă pe PS5, Xbox One, Switch și dispozitivele mobile

  Se întâmplă în tech vineri – Misinformer este un joc pe Kickstarter care învață jucătorii să depisteze știrile false

  Este tot mai greu să faci diferența între informație reală sau falsă. Trăim într-o lume digitalizată, cu subiecte care se viralizează cu ajutorul clickbait-ului, iar cititorul nu mai trece de titlul articolului.

  Misinformer este o inițiativă care vrea să îți arate culisele jurnalismului. Cum are de gând să facă acest lucru? Te pune pe tine în poziția de jurnalist.

  Esti un cetățeam jurnalist, care trebuie să rezolve o conspirație. Pornești ca simplu moderator al unui forum de bricolaj, dar odată ce un val de spam politic lovește forumul, trebuie să descoperi cine a fost în spatele faptelor.

  Acțiunea se desfășoară sub formă de poveste scrisă, pe telefon, iar scopul este să descoperi informațiile false. Jocul este creat de către Jay McGregor. Acesta conduce Point, un start-up jurnalistic.

  Se estimează că jocul va fi gata până în luna decembrie 2019. Ca în cazul oricărui proiect kickstarter, nu există garanția că acest proiect va fi finalizat. Ținta financiară este de 23.027 dolari.Pentru mai multe detalii, puteți accesa pagina Kickstarter Misinformer.

  Misinformer este un joc pe Kickstarter care învață jucătorii să depisteze știrile false

  Se întâmplă în tech vineri – Jocurile INSTANT ale Facebook nu vor mai fi disponibile pe Messenger

  Dar asta nu înseamnă că nu le vei mai putea juca niciodată.

  Cine a folosit Facebook Messenger foarte des, cu siguranță a jucat un astfel de joc cu prietenul de la celălalt capăt al conversației.

  Facebook a decis ca jocurile instant să părăsească aplicația Messenger. Acestea se vor muta pe tabul de Gaming al aplicației Facebook.

  Decizia a fost luată ca urmare a librăriei de jocuri care crește din ce în ce mai mult. Jocurile au început să fie disponibile în News Feed, după care s-au mutat în tabul de grupuri, ca apoi să fie stabilite în propriul tab.

  Este și un pas important în simplificarea aplicației de mesagerie, care devenise foarte încărcată și dificil de utilizat.

  Se întâmplă în tech vineri - Jocurile INSTANT ale Facebook nu vor mai fi disponibile pe Messenger

  Se întâmplă în tech vineri – Microsoft prezintă aplicația Cortana pentru Windows 10

  Microsoft îmbunătățește modul de funcționare al asitentului Cortana în Windows 10.

  Microsoft testează o interfață bazată de chat, pentru versiunea de PC. Aceasta este noua direcție a modului de interacțiune cu Cortana.

  Noua versiune Cortana pentru Windows 10 suportă majoritatea funcționalitățillor existente, inclusiv căutări, conversații, deschiderea aplicațiilor, gestinarea listelor și acțiuni elementare cum ar fi setarea unei alarme și altele.

  Se întâmplă în tech vineri - Microsoft prezintă aplicația Cortana pentru Windows 10

  Asta se întâmplă în tech vineri, 26 iulie 2019. Dacă mai ai și alte subiecte interesante din tehnologie, ne poți scrie în comentarii.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.