More

  Se întâmplă în tech sâmbătă, 27 iulie 2019

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Se întâmplă în tech sâmbătă, 27 iulie 2019 aduce vești despre Instagram, noul dispozitiv Samsung Galaxy Watch Active, dar și Galaxy Fold. Aflăm despre noua actualizare care a aduce Netflix pe mașinile Tesla, dar și planurile și problemele cu care se confruntă Apple. Haideți să vedem știrile pe larg în rândurile ce urmează.

  Instagram testează noi efecte de tip chroma în Stories

  Utilizatorii devin tot mai pretențioși când vine vorba de aplicații. Așa au luat naștere aplicații cum este FaceApp, care a acaparat tot globul.

  Instagram a conștientizat acest trend și nu vrea să rămână deloc în urmă. În acest sens, aplicația testează o funcționalitate care implică utilizarea realității augmentate. Cum va funcționa aceasta? Va plasa utilizatorul în fața unui ecran verde, peste care poate fi aplicat orice fundal.

  Descoperirea a fost făcută de Jane Manchun Wong, un cercetător de aplicații care are multe descoperiri la activ, când vine vorba de funcționalitățile Instagram. Funcționalitatea va permite selectarea unei fotografii din telefonul tău, care va fi setată ca fundal. Astfel, utilizatorul va putea să genereze noi poze din locurile în care a mai fost și pe care le-a pozat. Doar că, de această dată, va apărea și utilizatorul în poză.

  Instagram testează noi efecte tip chroma în Stories

  Așa va arăta noul model Samsung Galaxy Watch Active

  Detalii despre noul model Samsung Galaxy Watch Active au ieșit la suprafață de la Comisia  Federală de Comunicații din SUA. Informațiile au apărut cu câteva luni înainte de lansarea oficială. Există și o serie de fotografii publicate pe site-ul Droid Life, unde putem vedea și cum va arăta noul model Samsung Galaxy Watch Active, atât fața, cât și spatele dispozitivului.

  Samsung Galaxy Watch este versiunea accesibilă a gamei principale Galaxy Watch. Pentru a tinge crea acest dispozitiv, Samsung a proiectat un design mai simplu. A renunțat la marginea rotativă, care făcea navigarea în meniu destul de dificilă. Conform informațiilor, Samsung Galaxy Watch va fi primul ceas cu tehnologia Bluetooth 5.0, dar și cu o perioadă de funcționare mai lungă și un consum de energie redus.

  Este posibil ca noul Samsung Galaxy Watch Active să fi lansat în cadrul evenimentului UnPacked, programat pentru data de 7 august. Atunci va fi lansat Samsung Galaxy Note 10. Este posibil să vedem, măcar, un anunț și despre noul smartwatch.

  Așa va arăta noul model Samsung Galaxy Watch Active

  Samsung Galaxy Fold va fi lansat în septembrie, în anumite regiuni

  Samsung Galaxy Fold va fi, în sfârșit, lansat. Asta după ce compania a remediat problemele semnalate de cei care l-au testat.

  Dispozitivul va fi lansat în anumite „piețe selecte”. Nu este foarte clar despre ce regiuni este vorba, dar, cu siguranță, nu va fi disponibbil la nivel global. Lansarea va coincide cu lansarea celor trei noi dispozitive Apple XI. Este posibil ca utilizatorii să nu poată achiziționa dispozitivul la abonament. Operatorii de telefonie mobilă spun că nu a existat o discuție în acest sens.

  Cu toate că Samsung Galaxy Fold a avut această întârziere din cauza problemelor, este posibil să fie lansat înaintea concurentului său, Mate X de la Huawei. Mai mult, este posibil ca anunțul să fie făcut chiar în cadrul evenimentului Unpacked, din 7 august.

  Samsung Galaxy Fold va fi lansat în septembrie, în anumite regiuni

  Netflix and Hulu vor fi disponibbile pe Tesla în curând

  Anunțul a fost făcut de către Elon Musk. Mulți vor spune că este o funcționalitate care pune vieți în pericol. Nimic mai departe de adevăr. Aplicațiile vor putea rula doar dacă mașina este parcată.

  Activarea funcționalității de rulare a aplicațiilor Netflix și Hulu se va realiza printr-o actualizare software. În prezent, ecranele nu suportă HTML5, criteriu obligatoriu pentru funcționarea aplicațiilor. Noua versiune va permite acest lucru. După anunțul lui Elon Musk cu privire la posibilitatea vizionării clipurilor YouTube, este clar că nu există nicio problemă cu activarea și a serviciilor Netflix și Hulu.

  Se întâmplă în tech sâmbătă: Trump respinge cererea Apple pentru MacBook Pro

  Anunțul a fost făcut chiar de către președintele Donald Trump, așa cum ne-a obișnut deja, pe Twitter. Acesta spune că nici nu se pune problema ca Apple să fie exonerată de plata tarifelor impuse pentru produsele provenite din China. Trump spune că dacă Apple vrea să producă în continuare noile computere Mac Pro în China, va trebui să suporte aceleași tarife ca toți ceilalți.

  Apple a solicitat scutirea de la plata tarifelor de 25% impuse produselor provenite din China. Motivația a venit ca urmare a faptului că aceste produse, care sunt deja foarte scumpe, ar ajunge și mai scumpe și deloc competitive.

  În prezent, Apple se află într-un impas major. Mutarea producției din China în SUA ar însemna, oricum, o creștere a costurilor. Niciuna dintre alternative nu este favorabilă companiei.

  Se întâmplă în tech sâmbătă - Trump respinge cererea Apple pentru MacBook Pro

  Se întâmplă în tech sâmbătă: Apple ar putea lansa două noi modele iPad până la finalul anului

  Apple ar putea lansat două noi modele iPad. Înformația a apărut după ce Apple a înregistrat două noi modele iPad la Eurasian Economic Commission (EEC). Modelele nu figurează cu nimic din gama deja existentă.

  Din păcate, informațiile nu sunt foarte detaliate. În afară de existența lor, nu există nniciun fel de informații despre specificațiile acestora. Singurul lucru cert este că acestea vor rula sistemul de operare iPad.

  Singurele informații despre dispozitivele iPad este că acestea vor beneficia de semnal celular imbunătățit. Deci vorbim despre mici îmbunătățiri și nu de modificări majore.

  Se întâmplă în tech sâmbătă - Apple ar putea lansa două noi modele iPad până la finalul anului

  Asta se întâmplă în tech sâmbătă, 27 iulie 2019. Dacă mai ai și alte subiecte interesante din tehnologie, ne poți scrie în comentarii.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.