More

  Se întâmplă în tech marți, 06 august 2019

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  În se întâmplă în tech marți, 06 august 2019 vorbim despre consola Xbox One în ediție limitată, Google care a modificat interfața de căutare a imaginilor, dar și Apple, care va forța Facebook să modifice aplicațiile sale. Haide să vedem știrile pe larg.

  Microsoft prezintă o consolă Xbox-One cu tematica jocului Gears of War care arată de parcă ar fi înghețat

  Microsoft sărbătorește lansarea jocului Gears 5 cu o nouă consolă și controller personalizate. Ediția limitată poartă simbolul Gears of War, care pare că este prins sub un strat de gheață. Ediția limitată va fi disponibilă înainte de lansarea oficială a jocului Gears 5. Consola va avea un preț de 499 dolari.

  Pachetul va conține codul pentru activarea licențelor pentru Gears 5 Ultimate EditionGears of War Ultimate EditionGears of War 2Gears of War 3 și Gears of War 4. Consola vine și cu un controller Gears 5, care are un design și textură ca de gheață. Controllerul va putea fi achiziționat și separat, începând cu data de 20 august. Prețul controllerului va fi de 74,99 dolari. Microsoft a pregătit și un dock pentru încărcarea controllerului care va costa 49,99 dolari.

  Google a actualizat pagina de căutare a imaginilor pentru a face mai ușor comparație între produse

  Google a modificat interfața de afișare a imaginilor pentru a permite compararea mai ușoară a produselor. Utilizatorii pot introduce termeni simpli de căutare. Dacă selectezi o anumită imagine, aceasta se va deschide în lateral. Partea stângă a ecranului  va permite scroll-ul pentru a compara imaginea selectată cu altele din rezultatele de căutare.

  Google a realizat o serie de modificări pentru a targeta cumpărătorii. La începutul anului a început să testeze reclame de tip imagini în rezultatele de căutare. De cele mai multe ori, cumpărătorii se confruntau cu greutăți în luarea deciziei. Astfel, Google a venit în întâmpinarea clienților cu modificări la nivel de interfață și funcționalitate.

  Google a actualizat pagina de căutare a imaginilor pentru a face mai ușor comparație între produse

  Programul de protecție avansată al Google te protejează împotriva descărcărilor periculoase din Chrome

  Utilizatorii înscriși în Programul Avansat de Protecție beneficiază de siguranță sporită atunci când descarcă fișiere prin Chrome. Noua funcționalitate se adresează utilizatorilor cu grad ridicat de risc, cum sunt jurnaliștii, activiștii, politicienii și oamenii de afaceri.

  Pentru a porni funcționalitatea, utilizatorii trebuie să activeze funcția de sincronizare. Atunci când utilizatorul încearcă să descarce un fișier pe care Chrome îl detectează ca fiind periculos, descărcarea este blocată.

  Google spune că a adăugat această funcționalitate pentru a proteja utilizatorii împotriva atacurilor care au loc prin linkuri externe care descarcă în fundal programe malware.

  se întâmplă în tech marți - Programul de protecție avansată al Google te protejează împotriva descărcărilor periculoase din Chrome

  Se întâmplă în tech marți: Apple ar putea forța Facebook să schimbe modul în care aplicația preia apelurile voce

  Începând cu iOS 13, aplicațiile nu vor mai putea să ruleze VOIP pe fundal. Modificarea va forța Facebook să modifice modul de funcționare al aplicațiilor Messenger și WhatsApp. În prezent, aplicațiile rulează VOIP în permanență, pentru a realiza conexiunea cât mai rapid. În același timp, acest mod le permite să facă și alte lucruri, cum ar fi colectarea de date. În consecință, Facebook trebuie să modifice aplicațiile pentru a se alinia la noile cerințe.

  Cel mai mare impact îl va resimți WhatsApp. Dar aplicațiile Facebook nu sunt singurele care se află în această situație. Actualizarea va fi lansată în luna septembrie, dar programatorii au timp până în luna februarie 2020 pentru a se alinia la noul standard.

  se întâmplă în tech marți - Apple ar putea forța Facebook să schimbe modul în care aplicația preia apelurile voce

  Se întâmplă în tech marți: LG a lansat un teaser pentru un smartphone cu trei display-uri, care va fi prezentat în luna septembrie

  Noul dispozitiv va fi prezentat pe data de 6 septembrie 2019. Smartphone-ul va fi prezentat în cadrul conferinței IFA 2019. Clipul pare a afișa un smartphone foldable, care are încă un display suplimentar.

  Conceptul este similar cu LG V50 ThenQ, care avea un ecran secundar. Cu toate acestea, acel concept nu avea al treilea display. În afară de cele trei ecrane pe care le putem vedea în clip, nu avem alte informații despre specificații. Va trebui să așteptăm anunțul oficial de la IFA 2019. Conferința de presă a LG din cadrul IFA 2019 este programată pentru data de 6 septembrie 2019, la ora 10:00.

  Asta se întâmplă în tech marți, 06 august 2019. Dacă mai ai și alte știri interesante din tehnologie, ne poți scrie în comentarii.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.