More

  Tesla Series 9 43S903SUS: Un smart TV 4K UHD care merită atenția

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Dacă te gândești să îți cumperi un nou televizor sau să achiziționezi unul pentru a-l oferi cadou unui senior, te va interesa ce am de spus despre Tesla Series 9 43S903SUS.

  Dacă vorbeam în urmă cu doi – trei ani de zile despre televizoare 4K de buget, acestea abia intrau în peisaj. Cum de altfel, nu puteam să vorbim nici despre tehnologia HDR, decât la nivel conceptual. Pentru moment, pe smart TV-urile accesibile, nu găsim tehnologia high dynamic range. Dar, la cum evoluează piața de televizoare, mai e doar un pas.

  Deja vedem cum companii precum YouTube remasterizează conținutul video. Televiziunile trec timid, dar sigur în zona high definition. Desigur, va mai dura o vreme până când conținutul platformelor de streaming și cel oferit de televiziuni să fie pregătit pentru smart TV-urile din piață. Dar, nu trebuie să ne pierdem speranța.

  Avem nevoie de televizoare 4K – HDR dacă urmărim doar programe TV?

  Nu neapărat! Dar, dacă urmărim programe TV și din când în când vizionăm seriale sau filme pe Netflix sau HBO, da, avem nevoie.

  De HDR ai nevoie pentru că beneficiezi de un contrast al culorilor de calitate înaltă. Vorbim despre comprimarea contrastului la un nivel care să se apropie cât mai mult de ceea că pot să vadă ochii tăi. Dar, pentru ca tehnologia HDR să dea 100% din capacitățile sale, trebuie să fie ajutată de conținutul filmat cu camere de ultimă generație. Care să livreze cantitatea de lumină necesară și informația culorilor.

  Dar, o să mai vorbim despre HDR și alte tehnologii ale smart TV-urilor din zilele noastre cu alte ocazii. Acum, o să discutăm punctual despre …

  Tesla Series 9 43S903SUS: Televizoarele smart 4K, ideale pentru seniori

  Ideea mi-a venit după ce vărul meu m-a sunat să îi recomand un televizor potrivit pentru tatăl lui. Cu o diagonală mai mare, dar nu foarte mare, care să fie 4K, smart sau non smart și să se încadreze într-un buget de 2000 lei.

  Eu deja începusem să testez Tesla Series 9 43S903SUS, i-am spus că ar fi o alternativă diagonala de 109 cm, dar să nu se grăbească până nu știu exact ce face acest televizor și dacă merită banii. Televizoarele Tesla nu au de-a face cu brandul american de mașini Tesla. Vorbim despre o companie din Serbia, care produce nu numai televizoare, ci și aere condiționate sau telefoane.

  Ce beneficii ar trebui să întrunească un smart TV pentru seniori

  În primul rând, să aibă o diagonală suficient de generoasă și un panou care să redea o imagine de calitate pe termen lung. Televizorul Tesla are panoul LED, light-emitting diode, declarat cel mai fezabil pe termen lung când vorbim de un raport calitate-preț. De asemenea, este 4K Ultra High Definition. Ceea ce înseamnă că e pregătit atât pentru televiziunile care nu s-au adaptat la calitatea conținutului creat pentru zilele noastre. cât și pentru platformele de streaming care transmit deja de multă vreme în 4K.

  Rezoluția 4K are pe orizontală aproximativ 4000 de pixeli. În televiziune, rezoluția standard 4K UHD este de 3840 x 2160.

  În România, există deja o serie de televiziuni care transmit high-definition. Pentru 4K UHD mai e cale lungă, dar e bine că avem un început. În America, se estimează că până în 2020, peste jumătate din gospodării vor avea televizoare cu capacitate 4K. Nu cumperi un televizor în fiecare zi. Așa că e bine ca atunci când faci investiția, să iei în calcul conținutul care va fi dezvoltat de producători în cel puțin 3 ani de la achiziționare.

  În funcție de tipul de utilizator care ești, alegi și televizorul

  Desigur, iei în calcul și bugetul. Pentru seniori, cred că Tesla Series 9 43S903SUS este ce trebuie. Televizorul costă aproximativ 1800 lei la PC Garage, spre exemplu. Las link în descriere.

  Dacă ești un senior care din când în când mai stă și online, înțelegi de ce viitorul tău televizor ar trebui să fie 4K. Unii ar spune că de la o anumită vârstă, oamenii nu mai sunt la fel de deschiși când vine vorba de a-și schimba stilul de consum.

  Poate nu mai sunt la fel de deschiși. Dar asta nu înseamnă că e imposibil să îi determini să se adapteze la schimbare. Luați exemplul tatălui meu, care era învățat numai cu televiziunea tradițională și smart TV-ul îl folosea tot să se uite la canale TV.

  De când i-am dat cont la Netflix și i-am arătat cum poate să vizioneze YouTube pe TV, interesele lui s-au schimbat. Conținutul consumat s-a schimbat.

  Televizorul Tesla funcționează pe cea mai nouă versiune Android TV. Ceea ce înseamnă că nu va dura mult să te obișnuiești cu interfața. E simplu de configurat, ai comezile la o imediată apăsare de buton, iar meciurile de tenis, snooker sau fotbal le vei vedea cu siguranță mult mai bine.

  Tesla Series 9 43S903SUS, bun și pentru seniori și pentru tineri

  Tatăl lui Cristi, pe de altă parte, obișnuiește să revizioneze frecvent videoclipuri pe YouTube ale artiștilor vechi, precum ABBA sau Queen. Până cu puțin timp în urmă, viziona de pe laptop, pentru că televizorul lui este non-smart, deși a costat vreo 1200 lei în urmă cu aproximativ 4 ani. I-am dat să experimenteze YouTube de pe Tesla Series 9 43S903SUS, păcat că nu i-am filmat reacția. Dar, pot să reproduc din replicile lui: ”aaa, da fetiță, așa da!” sau ”păi, acum nu-mi mai trebuie laptopul”.

  Ar mai fi fost varianta să îi cumpărăm un Chromecast de la Google, dar pentru asta i-ar fi trebuit și un smartphone. Ori, el preferă telefonul cu butoane, neinteligent, după cum spune chiar el. În schimb, dacă mergem în vizită la el și vrem să îi mai arătăm ce am mai filmat la Noobz sau să vizionăm împreună diferite videoclipuri, putem liniștit să facem cast de pe smartphone, tabletă sau laptop pe TV. Asta pentru că televizorul Tesla oferă suport pentru asta.

  Desigur, televizorul Tesla despre care vă vorbesc nu este doar pentru seniori. La fel de potrivit este și pentru camera unui adolescent sau a unui student. Iar un super avantaj al acestuia este că vine cu garanția de conformitate de 24 de luni și garanția comercială de 36 de luni. În cazul în care ai cel puțin 4 pixeli morți pe display, Tesla îți înlocuiește televizorul. De altfel, un beneficiu pe care nu îl prea vezi la alți producători de televizoare din piață.

  Vedeți în videoclipul de mai sus cu am interacționat cu televizorul. Cum se vede imaginea, cum se aude și cam cât de repede răspunde la comenzi. Întrebările, le aștept în comentarii.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.