More

  Cu Orange poți să donezi internet elevilor din mediul rural

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Orange îți oferă posibilitatea să donezi internet elevilor fără posibilități din mediul lunar. În parioada 4 septembrie – 4 noiembrie 2019, clienţii Orange PrePay care activează  o opţiune de minimum 5 euro credit primesc 50 GB internet bonus.

  Astfel, prin noua promoție Orange, clienții PrePay se pot implica activ în facilitarea accesului la internet pentru elevii nevoiași. Cu alte cuvinte, poți dona internet elevilor din mediul rural și ești recompensat cu zeci de giga de internet bonus.

  Cum poți să faci o faptă bună? Cum donezi internet elevilor din mediul rural?

  Ai posibilitatea să donezi 2,5GB sau 10GB pentru 20 de școli din mediul rural selectate în program. Trebuie să intri în contul My Orange și găsești acolo toate detaliile.

  Clienții se alătură astfel inițiativelor Orange pentru digitalizare. Mai mult decât atât, pot contribui în mod direct la reducerea decalajului digital dintre școlile din mediul urban și cele din mediul rural din România.

  Orange va dota aceste şcoli cu echipamentele necesare. În timp ce, internetul dăruit de către clienţi va permite profesorilor şi elevilor din cele 20 de şcoli selectate să se bucure de acces la informaţii şi de o mai bună experiență educațională.

  Ești client PrePay Orange și oferi internet școlilor accesând contul Orange? Primești până la 60 de zile de extra valabilitate pentru bonusul de 50 GB.

  Indiferent de opţiunea aleasă, toţi clienţii Orange PrePay se bucură de cea mai extinsă acoperire şi de internet de mare viteză 4G şi 4G+.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.