More

  Hack The Zone Conference & Challenges: Ce, când, cum și unde

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Unic nu doar în România, ci în Europa, Hack The Zone Conference & Challenges dorește să-i aducă într-un singur loc pe toți cei pasionați de Ethical Hacking.

  Dacă ești interesat sau cunoști pe cineva care dorește să se avânte într-o provocare cu ținte reale, de tipul Capture the Flag, atunci acest articol merită parcurs până la final.

  Ce presupune Hack The Zone Conference & Challenges?

  Evenimentul organizat de echipa Hack The Zone are loc în luna octombrie, în două etape:

  Challenge-urile – care încep în data de 12-13 octombrie și presupun deplasare în diferite Geo Locations, în București,

  Conferința – ce are loc pe 17-18 octombrie în Crystal Palace Ballrooms, Calea Rahovei 198A, sector 5.

  Luna octombrie a fost special aleasă de către cei de la HTZ, fiind declarată de către Uniunea Europeană ‘Cyber Security Month’.

  Evenimentul se dorește a fi astfel atât un mod de a construi o comunitate a celor pasionați de Ethical Hacking în România, cât și un mijloc prin care se atrage atenția asupra provocărilor ce apar în industria securității cibernetice.

  HTZ: „Descoperă cum este să faci parte dintr-o echipă REDTEAM!”

  Challenge-urile HTZ sunt special concepute astfel încât să-i ajute pe participanți să-și dovedească abilitățile și să descopere mai bine ce înseamnă să facă parte dintr-o echipă RedTeam.

  Diferite în ceea ce privește nivelul de dificultate, acestea vor conduce către obținerea unui singur învingător, care va câștiga și 3000 de euro.

  Desigur, sunt șanse mari ca premiile să nu se oprească aici – dar elementul surpriză este un alt punct forte al acestui eveniment.

  Creativitatea și spiritul analitic sunt puse la încercare! Challenge-urile cer multe de la participanți: pen-testing, scripting, social engineering, crypto și altele. Și este normal. În fond, sunt puțini cei apți să facă față simulării unui atac cibernetic.

  Instrucțiunile trebuie să fie urmate cu exactitate pentru a atinge ultima provocare, cea mai grea, iar regulamentul trebuie cunoscut în detaliu. În cazul în care vor exista doi participanți în challenge-ul final, câștigătorul se va alege onest, pe principiul ‘best timing wins’.

  Important! Este necesar să se cunoască bine regulamentul competiției, disponibil pe hackthezone.com, alături de mai multe informații.

  Hack The Zone Conference – dezbaterea unor subiecte delicate din lumea cybersecurity-ului

  După cum a fost menționat și anterior, evenimentul cuprinde și o mare conferință. În cadrul acesteia vor vorbi specialiști din diverse domenii IT, atât despre IT Security în general, cât și despre problemele cu care se confruntă acest domeniu și noile metode prin care acestea pot fi rezolvate.

  În cele două zile dedicate Conferinței, participanții au posibilitatea să cunoască și să interacționeze cu diverse companii, să participe la diverse activități și, de ce nu, să își găsească un job potrivit aptitudinilor lor.

  La sfârșitul evenimentului, echipa HTZ va anunța marele câștigător al challenge-urilor, dar nu înainte de a prezenta pas cu pas cum trebuiau rezolvate corect toate probele (walkthrough scenarios).

  Biletele sunt disponibile la un preț accesibil pe iabilet.ro până pe data de 9 octombrie.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.