More

  Samsung prezintă prima tehnologie 8K HDR10+ din lume

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Samsung prezintă prima tehnologie 8K HDR10+ din lume. Producătorul de tehnologie încheie un parteneriat pentru redare de conțiunut 8K HDR10+ cu CHILI, The Explorers și MEGOGO. Cei trei furnizori cheie de servicii over-the-top din Europa vor opta pentru 8K HDR10+, alături de suportul 4K HDR10+.

  Prima tehnologie 8K HDR10+ din lume – Cum funcționează

  Aceasta optimizează luminozitatea și maximizează raportul de contrast. Astfel, reușește să ofere zonelor luminoase mai multă lumină și celor întunecoase mai multe umbre de întuneric.

  Funcția este disponibilă pe toate modelele de televizoare UHD. Cât și pe modelele 8K din 2019, inclusiv pe gama de televizoare QLED.

  Nu doar cele trei servicii de streaming OTT menționate anterior colaborează cu Samsung. Și alți parteneri de conținut de top din industrie lucrează în colaborare cu Samsung.

  Vorbim despre Rakuten TV, Deutsche Telekom Magenta TV și Videociety. Acestea vor implementa suport HDR10+ pentru serviciile VOD în perioada dintre T4 2019 și Q1 2020.

  Inclusiv Molotov, primul serviciu de streaming OTT francez, care oferă canale TV live și la cerere, ia în considerare adoptarea HDR10+.

  Disponibilitatea conținutului HDR10+ continuă să se extindă

  Să luăm exemplu anunțul recent făcut de Universal Pictures Home Entertainment și Warner Bros. Home Entertainment debutează în HDR10+ pe UHD Blu-ray cu „The Secret Life of Pets 2” și „Godzilla: King of the Monsters”. În plus, adaugă în colecția UHD Blu-ray ultimele filme lansate de Twentieth Century Fox.

  Samsung a început programul de certificare a logo-ului HDR10+ cu Panasonic și 20th Century Fox anul trecut. De atunci, 81 de companii s-au alăturat programului, crescandu-i astfel influența în industrie.

  Samsung și-a consolidat eforturile o dată cu inaugurarea unui centru HDR10+ în China, în decembrie anul trecut. Apoi în Coreea, Japonia și SUA. Este de așteptat ca alianța HDR10+ să se extindă și mai mult.

  Samsung lucrează inclusiv la implementarea programului pentru produsele sale B2B. De exemplu, modelele micro LED precum The Wall Pro și The Wall Lux au fost certificate HDR10+. Astfel, compania intenționează să extindă ecosistemul pentru a include și gama de produse LED.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.