More

  Logitech mai lansează un mouse cu ”viteza luminii”

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Logitech mai lansează un mouse cu ”viteza luminii”. Este vorba despre Logitech G604 LIGHTSPEED, un nou mouse wireless de gaming. G604 LIGHTSPEED asigură o autonomie de 240 de ore de jucat wireless.

  Mouse-ul a fost conceput pentru utilizatorii care iubesc să se joace. Dar, în același timp, pentru cei care au nevoie și de un instrument versatil care poate fi folosit pentru o varietate de activități.

  Logitech mai lansează un mouse LIGHTSPEED

  Pentru conectivitate rapidă, fără întârzieri, mouse-ul vine cu tehnologia Logitech G LIGHTSPEED Wireless. În vreme ce, prin senzorul Logitech HERO 16K, oferă precizie în timpul jocului și o gestionare eficientă a puterii bateriei. Asta fără încetiniri, filtrare sau accelerare.

  Jucătorii pot trece de la LIGHTSPEED la conexiune Bluetooth printr-o simplă apăsare a unui buton. Cum de altfel, pot comuta între două calculatoare diferite cu un mouse.

  G604 asigură o autonomie de 240 de ore de jucat wireless. Dar pentru asta, trebuie să folosești tehnologia LIGHTSPEED. Altfel, ai până la 5,5 luni autonomie folosind conexiune Bluetooth. Pentru alimentarea cu energie, trebuie să utilizezi o singură baterie AA.

  Mouse-ul G604 LIGHTSPEED este personalizabil. Dispozitivul dispune de 15 comenzi programabile, o rotiță de scroll hiper-rapidă cu două moduri și șase butoane ușor accesibile.

  G604 LIGHTSPEED poate fi programat folosind aplicația software G HUB Logitech. Interfața aplicației este clară și modernă. În timp ce, software-ul avansat de gaming permite jucătorilor să personalizeze rapid și să programeze comenzi pentru fiecare buton al mouse-ului.

  Dacă sunteți pasionați de jocuri precum Fortnite și WoW Classic, atunci acesta ar putea fi mouse-ul pe care îl căutați.”, a declarat Ujesh Desai, vicepreședinte și director general Logitech Gaming.

  Preț și disponibilitate

  Mouse-ul Logitech G604 LIGHTSPEED wireless va fi disponibil pe Logitech.com și la magazinele partenere începând din toamna 2019, la un preț recomandat de 469,99 lei. Mai multe detalii se găsesc pe site-ul Logitech.com și pe rețelele de socializare Logitech.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.