BCR lansează Casa Mea: Accesezi simplu un credit ipotecar

Mădălina Gănescu
- 18.09.2019, 12:09 în Aplicaţii
5

SHARES
BCR lansează Casa Mea

Când ne-am cumpărat noi apartamentul în care locuim prin credit ipotecar, am făcut vreo 3 drumuri la bancă. În plus, am fost un caz fericit, pentru că deja ne cunoșteam cu personalul și dacă ceva nu era în regulă, comunicam bine prin telefon. Dar, am cunoscut și situații nefericite de accesare a unui credit ipotecar. Astăzi, BCR lansează Casa Mea.

Vorbim despre o soluție digitală pentru credite ipotecare. Aceasta simplifică procesul de achiziție a unei locuințe. Aflasem despre serviciu încă de la Techsylvania când am stat de vorbă cu Marian Ignat, Director Executiv Digital Banking. Dar, de atunci până în prezent, s-au mai schimbat lucruri.

BCR lansează Casa Mea

Aplicația a fost utilizată până acum de peste 1.300 de clienți BCR. Aceasta permite ca toate documentele să fie încărcate online de client, direct în aplicație. Acest lucru poate fi realizat de pe telefon, tabletă, laptop sau PC. Iar partea cea mai frumoasă este că durata întreg procesului este redusă cu cel puțin 50%.

Clientul este păstrat la curent, în permanență, cu stadiul în care se află procesul de achiziție al casei sale. În funcție de fiecare etapă în parte, află ce documente sunt necesare și cum poate să le obțină. La fiecare stadiu al dosarului, clientul primește notificări și poate discuta cu banca pe chat.

Cu alte cuvinte, nu mai este nevoie să mergi la bancă pentru fiecare document în parte. Practic, faci drum la bancă doar atunci când sunt documente de semnat. Nu am folosit aplicația Casa Mea de la BCR pentru a accesa un credit, dar am studiat funcționalitățile sale. Categoric, fiecare bancă ar trebui să ofere un astfel de serviciu. Astfel, accesarea unui credit nu ar mai fi o bătaie de cap pentru niciun client.

Casa Mea este disponibilă în App Store și Play Store.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!