More

  Google Maps ajută nevăzătorii să traverseze strada

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Google Maps ajută nevăzătorii să traverseze strada cu ajutorul indicațiilor vocale.

  Google Maps va ajuta acum și persoanele cu deficiențe de vedere. Acestea vor ajunge mai ușor la destinațiile lor de mers. Aplicația le reamintește continuu că sunt pe calea cea bună, avertizându-le când există un trotuar ocupat în față.

  Mai departe, le spune cât de departe este următoarea curbă folosind navigarea vocală. Dacă greșește calea, îi îndreaptă automat înapoi în direcția bună. De asemenea, le spune și atunci când trebuie să se oprească.

  Google Maps ajută nevăzătorii și iată un videoclip interesant care arată îndrumările îmbunătățite ale aplicației :

  Postarea de pe Google spune că îndrumările îmbunătățite sunt acum disponibile pe iOS și Android. În acest moment sunt disponibile numai în limba engleză, în SUA, dar și în japoneză, în Japonia.

  Dacă doriți să o utilizați, o puteți activa în meniul de setări Google Maps. Google spune că suport pentru mai multe limbi va fi disponibil curând.

  Google Maps primește și Dark Mode

  Dark Mode este tot mai popular, iar utilizatorii parcă nu se mai satură de el. A fost pe val în ultima vreme, iar toți dezvoltatorii dau curs cererii. Nici Google Maps nu face excepție și se aliniază trendului.

  În prezent, interfața principală Maps folosește în primul rând un fundal alb și adoptă o temă întunecată doar pentru navigare. Deși este interfața de navigare pe timp de noapte, nu este suficientă. AndroidPolice a postat o fotografie unde se observă cum Google preia modul de întunecare pentru Hărți:

   

  Vezi această postare pe Instagram

   

  Dark Theme delivers on #Android10. Try it, your ? and ? will thank you.

  O postare distribuită de Android (@android) pe

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.