More

  Boeing și Porsche dezvoltă o mașină electrică zburătoare

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Boeing și Porsche au căzut de acord să proiecteze un concept și să construiască un prototip de testat.

  Boeing s-a asociat cu producătorul auto de lux Porsche. Scopul este dezvoltarea unui concept de vehicul electric capabil să decoleze și să aterizeze. Cu alte cuvinte, lucrează la o „mașină zburătoare”.

  Inginerii companiilor vor colabora chiar și la construirea și testarea unui prototip bazat pe designul pe care îl vor realiza. Cel mai probabil, va fi un model VTOL premium, care va rămâne fidel brandului Porsche.

  Colaborarea nu se va rezuma doar pe dezvoltarea prototipului. Boeing și Porsche vor analiza și mobilitatea aeriană urbană în ansamblu.

  Porsche spune că va crea o echipă internațională ca parte a Memorandumului de Înțelegere pe care cele două companii l-au semnat. Echipele vor investiga potențialul de piață și posibilele cazuri de utilizare a vehiculelor premium zburătoare.

  Această colaborare se bazează pe eforturile noastre de a dezvolta un nou ecosistem de mobilitate sigur și eficient. Oferă o ocazie de a investiga dezvoltarea unui vehicul aerian de mobilitate aeriană premium, cu un brand auto principal„, a declarat VP Boeing, Steve Nordlund, într-un comunicat.

  Potrivit Reuters, Boeing va concura cu rivalul Airbus SE, care a început deja să testeze propriul vehicul VTOL anul trecut. Kitty Hawk, susținut de Larry Page, a prezentat, de asemenea, recent, un VTOL de o singură persoană. Vehiculul este de o sută de ori mai silențios decât un elicopter.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.