More

  iOS 13.2 îmbunătățește SIRI și nu va permite înregistrarea conversațiilor

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  iOS 13.2 îmbunătățește SIRI, prin noua versiune beta, iar asistentul virtual nu va permite înregistrarea conversațiilor utilizatorilor.

  Apple a învățat din greșeli și pare că vrea să le repare. Compania și cerut scuze că a trimis conversații înregistrate de Siri către terți pentru a-și pregăti mai bine asistentul vocal. În acest proces, au fost trimise și informații sensibile. Apple își propune să remedieze aceste erori prin noile opțiuni de partajare care apar în ultima versiune beta.

  Deși înregistrările au fost anonimizate, a existat suspiciunea că utilizatorii pot fi identificați ușor. Ca urmare a descoperirilor, programul a fost oprit.

  iOS 13.2 îmbunătățește SIRI

  Actuala versiune beta pentru iOS 13.2 este disponibilă acum. Apple a introdus posibilitatea de a renunța la partajarea datelor audio înregistrate. Mai mult, utilizatorul are posibilitatea de a șterge întregul istoric Siri.

  iOS 13.2 îmbunătățește SIRI

  Aceste opțiuni apar atunci când utilizatorii vor face upgrade la iOS 13.2. Utilizatorii vor vedea un mesaj pop-up care le oferă această posibilitate.

  Utilizatorii pot reveni asupra acestei setări, ulterior, dacă doresc acest lucru. Setarea se regăsește în tabul de confidențialitate, în ecranul „Analytics și îmbunătățiri”.

  În același ecran, se regăsește opțiunea „Șterge Siri și Istoricul Dictării”. Aceasta elimină orice „interacțiuni asociate în prezent cu acest iPhone de pe serverele Apple”.

  Mai mult, Apple elimină în totalitate practica de a apela la contractori terți. Compania va restricționa orice interacțiune umană cu înregistrări audio personalului său intern. De asemenea, revizuiește și tipul de date la care vor avea acces angajații săi.

  Cea mai recentă versiune iOS 13.2 beta este disponibilă în prezent doar pentru dezvoltatori. Curând va fi lansată o versiune beta publică, urmând lansarea finală a versiunii iOS 13.2.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.