More

  Synology DS419slim: 3 motive pentru care merită o soluție NAS SSD

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Synology DS419slim este o soluție de stocare atașată rețelei. Am mai vorbit despre acest tip de stocare. Noi suntem fani declarați și o folosim de mai bine de 2 ani.

  Știm că acest tip de stocare aduce mai multe avantaje, pe care le-am enumerat în fiecare material realizat. Dar astăzi ne vom concentra pe 3 dintre cele mai importante.

  Synology DS419slim: Este o soluție foarte ușor de scalat

  Dacă vorbim despre eficiența costurilor, este foarte greu să stabilești un echilibru între costuri și spațiul de stocare. După ce investești în achiziționarea soluției de tip NAS, ai nevoie de mediile de stocare.

  Acestea pot varia de la o capacitate de 480GB până la 5TB, iar costul crește odată cu capacitatea. Synology DS419slim oferă o capacitate de 4 HDD/SSD de 2.5″. De asemenea, dimensiunile sale reduse oferă posibilitatea amplasării mai facile oriunde în birou.

  Utilizatorii pot astfel să beneficieze de o soluție de stocare de până la 20TB. Este mai mult decât suficient pentru un birou de până la 5 utilizatori, ori pentru uz casnic.

  Synology DS419slim: 3 motive pentru care merită o soluție NAS SSD

  Synology DS419slim: Acces facil la fișiere prin interfața QuickConnect

  Fișierele stocare pe NAS pot fi accesate foarte simplu și rapid, de oriunde. QuickConnect permite accesarea soluției NAS prin intermediul unei conexiuni securizate.

  Nu trebuie să fii un specialist care să scrie reguli DDNS sau să stabilești setări de rețea. Totul se face prin intermediul unei adrese pe care o poți personaliza.

  Vei avea acces imediat la fișierele și aplicațiile tale, fără a fi nevoie de costuri suplimentare. QuickConnect este un serviciu gratuit de care se bucură toți posesorii unei soluții de tip NAS de la Synology.

  Oferă un întreg ecosistem de aplicații

  Pe lângă QuickConnect, Synology vine cu propriul DiskStation Manager. Acesta oferă posibilitatea de a gestiona fișierele multimedia și oferă o soluție simplă de backup a datelor, atât pentru PC, cât și pentru dispozitivele mobile.

  De asemenea, Synology a dezvoltat un ecosistem de aplicații pentru diferite activități. În acest sens, utilizatorii au aplicații pentru Backup, Multimedia, Business, Utilitare, Secutitate, Unelte pentru Dezvoltare și Productivitate.

  Demn de menționat este suita de colaborare. Synology Office, Calendar și Chat oferă angajaților și colaboratorilor uneltele necesare pentru eficientizarea sarcinilor. Toate acestea vin cu o interfață foarte simplă și organizată.

  Nu în ultimul rând menționăm securitatea. Synology îmbunătățește în permanență programele. DiskStation Manager este actualizat tot timpul pentru a fi pregătit pentru orice tip de atac care apare în mediul online.

  Synology DS419slim: 3 motive pentru care merită o soluție NAS SSD

  Synology DS419slim poate fi achiziționat online la un preț de aproximativ 2000 lei. Dacă aveți întrebări despre acest produs sau despre acest tip de soluție de stocare, le aștept în comentarii.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.