More

  Orange lansează 5G și anunță un parteneriat exclusiv cu Samsung

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Orange lansează 5G, iar clienţii Orange România se bucură de acces la rețea în Bucureşti, Cluj-Napoca şi Iaşi. Aceştia vor beneficia astfel de viteze de internet de până la 1.2 Gbps pe mobil. Experienţa de conectivitate este completată de flexibilitatea adusă de serviciul Number Share. Este o premieră în România, disponibil doar pentru clienţii Orange.

  Orange lansează 5G – experienţa fibrei, disponibilă acum şi pe smartphone

  Clienţii Orange România devin primii din cadrul grupului Orange care beneficiază de avantajele tehnologiei 5G.

  În prezent, reţeaua Orange 5G este disponibilă clienţilor din trei oraşe. Rețeaua oferă viteze maxime de descărcare de până la 1.2 Gbps şi viteze medii de 600 Mbps. Este o experienţă similară celei oferite de serviciul de internet prin fibră optică.

  5G aduce nu doar viteze superioare tehnologiilor existente, ci şi latenţe reduse. Acestea se traduc printr-un timp de răspuns al reţelei extrem de scăzut. Vorbim la nivelul milisecundelor și fac posibilă apariţia maşinilor autonome, ce pot comunica între ele în timp real. De asemenea, este posibilă și transmisiunea unui  concert live prin intermediul ochelarilor VR.

  Orange a lucrat alături de mai mulți parteneri strategici. Compania este singurul operator local implicat în standardizarea acestei tehnologii în cadrul a patru proiecte europene majore. Contribuie astfel la dezvoltarea şi reglementarea tehnologiei 5G.

  Orange lansează 5G – Tehnologii şi servicii oferite exclusiv pentru clienţii Orange

  Orange propune utilizatorilor din România un pachet special de servicii şi dispozitive 5G. Acesta include acces rețeaua 5G, trafic de internet nelimitat, 9.33 GB în roaming SEE pe mobil. De asemenea, apeluri de voce şi SMS-uri nelimitate naţional şi în roaming SEE. La acestea se adaugă acces la Deezer şi pachetul de TV mobil Family HD Go. Întreg pachetul este disponibil pentru 25 de euro pe lună. Samsung Galaxy S10 5G, primul telefon Samsung 5G lansat în România, este disponibil exclusiv la Orange. Poate fi achiziționat și în rate lunare de 47 euro.

  În acelaşi pachet, clienţii pot beneficia gratuit de conectivitate sporită cu serviciul Number Share. Orange îl lansează în premieră în România alături de ceasul Samsung Galaxy Watch Active 2 LTE. Serviciul Number Share permite clienţilor să folosească acelaşi număr de telefon pe mai multe dispozitive. Nu este necesară o conexiune Bluetooth sau Wi-Fi. Clienții dispun de o flexibilitate considerabilă în a-şi alege dispozitivul de pe care comunică: smartphone sau smartwatch. Prin intermediul acestora, pot accesa agenda de contacte, pot iniţia şi primi apeluri sau pot folosi datele mobile direct de pe ceas, total independent de smartphone. Ceasul Samsung Galaxy Watch Active 2 LTE este disponibil exclusiv în oferta Orange, cu o rată lunară de 14 euro, achiziţionat împreună cu telefonul Samsung Galaxy S10 5G. De asemenea, acest serviciu poate fi activat împreună cu orice abonament Orange pentru persoane fizice, la un preţ de 2 euro pe lună.

  Serviciul Number Share

  Serviciul Number Share se adaugă altor inovații disponibile doar în rețeaua Orange: serviciul eSIM, ce permite clienţilor să se conecteze la rețeaua mobilă Orange fără a mai avea nevoie de o cartelă SIM fizică şi serviciul HD Voice Plus ce îmbunătățește considerabil calitatea convorbirilor.

  Prin lansarea 5G de astăzi facem un pas important spre următoarea generație de rețele mobile și de servicii ale viitorului. Rețeaua comercială Orange 5G este rezultatul seriei de teste realizate alături de parteneri strategici, precum și al investițiilor constante realizate de Orange România în infrastructură. Astfel, oferim clienților noștri cea mai mare viteză 5G din România și, în exclusivitate, servicii de top – Number Share, eSIM şi HD Voice Plus, ce aduc o experiență de conectivitate completă.” a declarat Liudmila Climoc, Chief Executive Officer Orange România.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.