More

  Am folosit peste o lună de zile monitorul LG 27UL550-W

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Vreau să vă vorbesc despre un monitor de la LG, căruia ar trebui să îi faceți loc pe birou la locul de muncă. Este vorba despre LG 27UL550-W. Un monitor 4K Ultra HD pe care îl văd potrivit pentru profesionistul pasionat de gaming.

  După cum v-am obișnuit în articolele de pe Noobz.ro, sunt de părere că un produs de tehnologie trebuie să facă bani. Nu să fie o investiție moartă. Adică, atunci când decizi că ai nevoie de el, să bifeze beneficii atât la capitolul pasiune, cât și profesie, respectiv sursă de venit.

  Știu, pare o utopie să dai banii pe un obiect și să te gândești că, în timp, poate genera bani. Dar, dacă gândești business wise, înțelegi foarte bine ce spun aici.

  V-am explicat și cu alte ocazii când și de ce merită cumpărat un smartphone de 5000 lei. Cum faci bani cu ajutorul telefonului. Sau de ce e recomandat să investești în pasiunea ta, dar să păstrezi întotdeauna alternativa de a face bani cu ajutorul dispozitivului cumpărat.

  Unii sunt de părere că produsele de tehnologie sunt investiție moartă. Că la mijloc este vorba doar de tendințe, de cât de early-adopter ești.

  Personal, cred că tehnologia de ultimă generație trebuie adoptată în special de cei care vor să câștige inteligent bani.

  Așa că, o să vă spun de ce cred eu că acest monitor 4K de la LG nu este doar un monitor de gaming. De ce spun că, mai degrabă, este un generator de venituri.

  Despre gaming, ca de fiecare dată, vă vorbește Cristi. Eu o să mă rezum la a face bani.

  gaming LG 27UL550-W

  Ce poți să faci cu LG 27UL550-W

  Îl poți cumpăra pentru acasă sau la birou. Vorbim despre un monitor de gaming și productivitate, care se încadrează perfect în designul oricărui birou. Nu are un aspect masiv, este destul de compact și atractiv și nu ocupă mult spațiu.

  Personal, aș fi preferat să aibă marginile ceva mai înguste și să fie o idee mai subțire. Dar, nu pot să spun că mă deranjează cum arată. Atunci când ai un pachet competitiv de specificații, există riscuri să sacrifici designul. Dar, deh, nu le poți avea pe toate.

  Îl poți folosi pentru muncă sau divertisment. Vorbim despre un monitor flat cu panou IPS de 27 inch și o rezoluție de 3840 x 2160, adică 4K Ultra HD.

  Rata contrastului este de 1000:1, unghiul de vizionare este de 178 de grade. Suprafața de vizionare este anti-reflexie, iar timpul de răspuns este de 5ms.

  Ce înseamnă toate aceste cifre

  Că avem în față un monitor potrivit atât pentru activități de editare foto/video, cât și de web design, programare sau gaming și streaming 4K.

  Să spunem că lucrezi într-o agenție de digital și ești programator sau web designer. Categoric, după 2 – 4 ore de muncă, ai nevoie de o ”gură de aer”, de ”un moment de relaxare”, de o perioadă în care ”să te decuplezi” de la muncă. Asta dacă nu vrei să îți fie afectate creativitate și productivitatea.

  Cum ți s-ar părea să ieși din Photoshop, Illustrator sau din Sublime Text și să intri într-un raid Destiny 2 sau într-un meci de Counter Strike?

  Cu monitorul 4K Ultra HD de la LG poți face asta. În plus, orice angajator știe că ai nevoie de timp pentru tine, dacă vrea să dai 100% sau mai mult din ce poți în proiectele de la birou.

  Dacă lucrezi de acasă pe LG 27UL550-W

  Pe lângă faptul că poți să editezi video mult mai productiv, poți să  faci și binging pe Netflix la toate filmele și serialele 4K. Poți să chemi un prieten să vă jucați împreună, iar toate capturile din joc vor fi 16:9. Nu va trebui să mai intervii asupra lor pentru a le proporționa, dacă ai și un alt monitor ultrawide.

  Un alt super-avantaj monitorului LG 27UL550-W este că se reglează pe înălțime. Poate fi utilizat și pe verticală și pe orizontală și poți să îl și înclini.

  Este foarte versatil și ergonomic. Dacă stai peste 8 ore de lucru la birou, îți amorțesc omoplații, trebuie să te mai ridici și să îți schimbi poziția. Cu un astfel de monitor, poți să lucrezi inclusiv din picioare sau stând pe un scaun.

  Dacă stai la birou și ești mai înalt, îl poți regla astfel încât să îți fie bine. Găsești poziția ideală a display-ului, lucru care aduce plus valoare posturii tale la birou.

  Din punctul meu de vedere, este de departe un must-have pentru orice monitor, fie el de gaming sau productivitate, trebuie să îl aibă.

  reglaj monitor lg

  Dacă ești casual gamer sau hard core gamer

  Trebuie să știi că LG 27UL550-W vine cu tehnologia Radeon FreeSync.

  Ceea ce asigură o mai bună comunicare între procesorul și monitor. De știut e că FreeSync este disponibil doar când monitorul este conectat prin HDMI sau DisplayPort.

  În plus, beneficiezi de moduri de joc pentru jocurile first-person-shooter. Altfel spus, poți să alegi condițiile prielnice pentru tine și jocul pe care îl joci. Să nu mă credeți pe cuvânt, v-am spus că nu sunt pasionată de gaming, dar am luat informațiile acestea de la cineva care e și merg pe mâna lui.

  Dacă mai aveți întrebări, noi le așteptăm în comentarii. Dacă nu știm noi să răspundem, ne răspund cei de la LG cu siguranță. Vom mai testa un ultim monitor de la LG în perioada următoare, după care, poate vă spunem și care este topul lor din punctul nostru de vedere.

  Sper că v-au fost utile informațiile primite despre monitorul de gaming și productivitate de la LG. Cu siguranță, vorbim despre un produs care poate genera bani. Iar dacă investiți 1900 lei în el cu asta în minte, prețul acestuia nu vi se va părea nicio secundă prea mare.

  Oricum, vorbim despre un monitor cu un preț mediu, dar cu un pachet de specificații middle spre high-end, mai ales pentru gameri.

  Disclaimer: Acesta nu este un review tehnic, ci unul pe baza experienței de utilizare. Dar, puteți afla mai multe la acest capitol de la wads.ro.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.