More

  Schimbă-ți televizorul de Black Friday cu Philips The One

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Schimbă-ți televizorul de Black Friday. Televizorul se afla în mijlocul universului de divertisment pentru acasă. Urmărim cele mai importante știri ale zilei pe el, noile seriale de pe Netflix, stand-up comedy pe YouTube sau ne jucăm pe consolă cu prietenii și familia.

  Televizorul participă la cele mai importante momente din viețile noastre. A fost aici când copilul a făcut primii pasi, când a refuzat să își facă temele și când a adus prima iubită acasă. Nu am greși dacă am spune că, televizorul e parte din familie.

  Dar, cum știm care este televizorul potrivit pentru nevoile noastre?

  Cum îl cumpărăm și îl punem la loc de cinste pe cel mai bun? Cum îl alegem pe cel care să fie THE ONE? Nu cumpărăm în fiecare zi un televizor nou. Iar când facem asta, urmărim reducerile și ne dorim să prindem totuși ofertă la acel televizor care să le aibă pe toate.

  Să fie 4K Ultra High Definition, să fie smart – atât de smart încât să vorbești cu el. Să-i spui ”open Netflix” cât îți torni în pahar vinul ăla bun. Sau să-i spui ”play Seniorita” când aștepți să intre pe ușă iubita pe care o surprinzi cu o cină comandată probabil prin Uber Eats sau Glovo.

  Vrei un televizor care să-ți fure privirea cum o face o blondă cu ochi albaștri, cu pielea bronzată, într-o zi toridă pe plajă. Să-ți redea cele mai bune contraste, să fie luminos și să îți danseze luminile ambientale pe ritmurile bass-ului din film sau a culorilor în care sunt îmbrăcate personajele.

  Să fie acel televizor care să-ți ducă acțiunea dincolo de ecran. Să-ți îmbrace pereții și să te cuprindă în poveste. Vă spun eu, un astfel de televizor face din filmul The Nun: Călugărița – Misterul de la mănăstire o experiență de neuitat.

  Schimbă-ți televizorul de Black Friday: În 2019, vrei un televizor cu HDR10 pentru culori mult mai saturate, luminoase, mult mai contrastante

  Dar, mai ales, vrei acel televizor care să aducă experiența de cinema la tine acasă. Astfel, nu cred că mai e de zis că e musai să investești, dacă tot ai șansa de Black Friday, în televizorul care vine cu suport Dolby Vision și Dolby Atmos.

  Mai ales dacă ai și un sistem audio compatibil, iar deja ai gândit locul din casă unde vei instala noul templu de relaxare.

  În urmă cu 30 de ani, televizoarele cu tub catodic aveau nevoie de o comodă specială pe care să fie sprijinite. Cântăreau cât un frigider și nu puteai să vorbești cu ele, ci doar să le lovești ca să scapi de purici.

  Tu erai telecomanda umană. Recunoaște, de câte ori nu te trimitea bunicul să schimbi de pe TVR1 pe TVR2?

  Televizorul ideal zilelor noastre are un design subțire, elegant, cu o construcție metalică și este ușor de încadrat în orice încăpere.

  the one

  Vine cu telecomandă care oferă suport pentru comandă vocală și îi poți schimba poziția în funcție de unghiul din care vrei să privești conținutul.

  Pentru că e versatil, îl poți instala pe perete, pe jos, pe un stand special sau pe suportul dedicat.

  Acum, mai mult ca niciodată, avem de unde să alegem

  De fapt, avem chiar mai multe opțiuni decât ne-am fi imaginat și e greu să decidem pe care să îl luăm acasă. De câte ori nu ți s-a întâmplat să intri într-un showroom Flanco, Altex, eMAG, Media Galaxy și să nu știi efectiv pe care să-l alegi?

  După aproximativ 3 ani de zile de când utilizăm acasă tehnologia Ambilight de la Philips, recomandarea noastră pentru Black Friday 2019 este televizorul The One.

  De ce? Pentru că, într-adevăr le are pe toate

  Pe toate cele enumerate anterior și chiar mai mult. Raportat calitate-preț, tindem să credem că nu veți găsi în piață altceva mai avantajos.

  Iar ceva ne face să credem că dacă urmăriți ofertele de preț zilele acestea, veți putea să îl cumpărați la un preț de sub 3000 lei, la diagonala de 55 inch pe care o avem și noi aici.

  Utilizăm un smart TV Ambilight mid-range spre top din 2017, unul mid-range din 2018. Iar The One, pe care vi-l recomandăm îmbină avantajele televizoarelor noastre, sub puterea procesorului P5 pe care Philips l-a pus pe televizoarele OLED de anul trecut. Asta e o informație pe care ne-au șoptit-o sursele noastre, așa că luați-o drept sigură.

  schimbă-ți televizorul de black friday

  Schimbă-ți televizorul de Black Friday: Uneori, alegerea e ușoară

  Trebuie doar să te convingi că undeva, în marea de televizoare există acel televizor care chiar le are pe toate la nivelul bugetului pe care îl ai disponibil.

  Putem spune că ne-am specializat în Ambilight de atât timp, așa că, dacă mai aveți întrebări, lăsați-le în comentarii. Suntem aici să vă ajutăm și să vă împărtășim din experiențele noastre, pentru a lua mai ușor decizii.

  Despre The One puteți afla mai multe de pe site-ul producătorului. La capitolul imagine și Ambilight cred că v-am convins deja ce poate.

  schimbă-ți televizorul de black friday

  Comparație între televizoarele noastre Ambilight și Philips The One

  Toate cu diagonala de 139 inch. Pentru cei interesați, toate sunt disponibile în continuare la vânzare.

  7502 este primul televizor Ambilight pe care am început să îl folosim din august 2017

  Vorbim despre un smart TV care la momentul lansării, în iunie 2017, făcea parte din gama de televizoare middle – top de la TP Vision.

  Cu o rezoluție 4K Ultra High Definition, o diagonală generoasă și tehnologie Ambilight pe 3 laturi, televizorul asigură o densitate a pixelolor per inch de 2200. Conținutul video este redat foarte bine prin puterea procesorului video P5 Perfect Picture Engine din generația 2017. Iar sunetul clar are o putere de ieșire de 45 W.

  În 2017, când am montat prima dată smart TV-ul pe peretele din living, prețul său era de 7300 lei. Acum, îl găsiți redus la 6000 lei. Iar de Black Friday, cel mai probabil va mai primi o reducere de preț.

  Așa că, îl puteți pune în coșul de favorite să vă fie la îndemână când se dă startul reducerilor.

  Îl recomandăm din toate punctele de vedere

  Merită banii, iar experiența de vizionare cu orice televizor Ambilight este complet diferită de orice altă experiență de vizionare TV.

  În materie de porturi, aveți toate destule porturi necesare pe fiecare televizor Ambilight de la Philips TV în parte. Fie că vorbim despre generații de televizoare din 2017, 2018 sau 2019.

  Sistemul de operare pe model era Android 6.0 Marshmallow. Dar până astăzi televizorul și-a făcut zeci de actualizări și nu am avut nici cea mai mică problemă de încetinire sau blocare cu el.

  7303 a fost cel de-al 2-lea smart TV Ambilight pe trei laturi, cu diagonală de 55 inch pe care l-am montat pe peretele din dormitor în noiembrie 2018

  Comparat cu 7502, acesta are o densitate a pixelilor per inch de 1600, în schimb vine din fabrică cu Android 8.0 Oreo.

  Procesorul video este tot P5 Perfect Picture Engine, dar nu acceași generație cu cel de pe 7502, ci cu una mai veche. În schimb, trebuie să recunosc că nu am văzut o mare diferență la capitolul procesare video.

  Avantajul major al 7502 este panoul. Mult mai viu colorat, mai luminos, cu un contrast deosebit.

  Nu spun că pe 7303 nu e așa. Însă, densitatea pixelilor se simte de cum deschizi prima dată televizorul. Și mai ales dacă mai ai un Ambilight cu o treaptă mai sus acasă. În schimb, 7303 are ceva ce 7502 nu are. Este vorba despre suportul HDR10.

  Apoi, o să mai vedeți câteva diferențe la nivel de intrări pe HDMI. La unul e un spectru mai generos, pentru 30 și 60 de Hz, la celălalt e mai slab, dar nu cât să afecteze vizionarea sau experiența de gaming pe TV.

  7303, deși e un televizor mid-range, comparat cu 7502, care e mid-range spre high-end, are clasă energetică A+ cu 86W consum. 7502 are un consum de 96W și clasă energetică A.

  Pentru că, 7502 are un design din metal, greutatea sa este ceva mai mare. El cântărește 25 de kilograme cu tot cu stativ, pe când 7303 are construcție din plastic și cântărește 16,1 kg cu stativ.

  Telecomanda de la 7502 este mai subțire, mai alegantă și mai ușoară. A 7303 este mai groasă, mai butucănoasă și mai grea. Însă, ambele vin cu tastatură pe spate pentru atunci când vrei să cauți rapid conținut pe internet. Prețul 7303 la lansare în 2018 era de 3600 lei, acum este 3400 lei, la o diagonală de 139 cm.

  Schimbă-ți televizorul de Black Friday: Avem în față un smart TV Philips Ambilight din generația 2019

  Este vorba despre Philips Ambilight The One. Tot 4K Ultra High Definition cum sunt cele anterior menționate. Tot cu o diagonală de 139 de cm, dar care combină din beneficiile smart TV-urilor mid-range cu cele de la mid-range spre top de la Philips TV.

  La fel ca frățiorii anteriori lansați de producător, The One are o memorie flash de 16GB și un procesor video P5, pe care îl găsim pe modelul 7502 din 2017. De la mid-range-ul 7303 din 2018, The One aduce suportul pentru HDR10, iar la capitolul densitate a pixelilor per inch, nu are nici 1600, nici 2200, ci 1700. Crescând asfel calitatea imaginilor prin două direcții: procesor și densitate.

  Chiar dacă la capitolul sunet are o putere de ieșire de doar 20W, compensează cu un design metalic și o greutate de 18,9kg cu tot cu stativ. Apoi, telecomanda are suport pentru comandă vocală și se apropie ca design de telecomanda 7303. Clasa energetică este A+, iar consumul anual este de 126 de kw/h, adică mai puțin decât fratele din 2017.

  Ca bani, The One concurează cu 7303 din 2018 și este la jumătate din prețul 7502 din 2017

  Când s-a lansat la începutul verii, costa 5000 lei. Acum, e 3400 lei, iar de Black Friday sigur vom vedea o nouă reducere. Dacă în versiunea cu diagonală de 139 cm ajunge la un preț de 3000 lei sau mai puțin, merită din plin să îl iei și să îi dai un loc de cinste pe perete la tine acasă.

  Îmi place că The One aduce parte dintre beneficiile unui televizor din gama mid-range spre top de acum 2 generații la un preț mult mai accesibil pentru utilizatorii. De regulă, prețul pe care suntem dispuși să îl dăm pe un televizor este între 2300 – 2800 lei.

  Acum, să vedem dacă de Black Friday The One va reuși să devină televizorul care să bifeze cât mai multe dintre așteptările consumatorilor.

  Schimbă-ți televizorul de Black Friday: Cert este că, raportat calitate-preț, inclusiv la 3400 lei The One este un televizor care merită luat acasă

  Și, după cum am spus la început, nimic nu se compară cu experiența de vizionare a conținutului video cu Ambilight. Ca să nu mai spun de experiența de gaming. Dar, vă puteți convinge singuri și mai împărtășim apoi din viețile noastre cu Ambilight.

  Acestea sunt televizoarele Philips Ambilight care au trecut prin mâinile noastre la Noobz. De la generație la generația există îmbunătățiri, după cum v-am spus. Iar dacă nu știți ce televizor să cumpărați de Black Friday, eu zic că merită să urmăriți ofertele la oricare dintre aceste trei modele.

  Desigur, nu trebuie să fie la diagonală de 139 de cm. Poate fi și la 180, 126 sau 164. Depinde de preferințele fiecăruia dintre voi. Orice alte întrebări aveți despre televizoarele Philips Ambilight pe care le testăm, le așteptăm în comentarii.

  Dacă folosiți deja produsele, scrieți-le și celorlalți utilizatori recomandările voastre.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.