More

  Motorola razr e un telefon urât și prea scump

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Motorola RAZR este un telefon urât și prea scump. Însă, pentru nostalgici s-ar putea să prindă. Motorola spune că RAZR este un simbol fashion care a definit o parte din cultura pop. În vreme ce, motorola razr este un smartphone cu display flexibil, de tip clamshell. Acesta se pliază complet, oferind utilizatorilor o experiență familiară.

  Producătorul spune că a dezvoltat și testat peste 20 de prototipuri diferite în procesul de cercetare a comportamentului consumatorilor. Într-adevăr, pentru nostalgici, designul RAZR este îndrăgit și asigură portabilitate fără să compromită experiența de utilizare a unui ecran mare. Însă, trebuie să recunoaștem că, per ansamblu acest design este urât și învechit.

  Carcasa exterioară este construită din oțel inoxidabil și 3D Gorilla Glass. Ceea ce face ca dispozitivul să nu aibă de trecut cu vederea, deși are un design compact.

  Mecanismul de balama patentat, fără spații face posibil ca ambele părți ale display-ului flexibil personalizat din polimer să rămână la același nivel când telefonul este închis. Antenele au fost reproiectate pentru a încapea într-un spațiu de două ori mai mic decât cel disponibil la smartphone-urile de azi. Dispozitivul a fost acoperit astfel încât să ofere rezistență la apă și protecție împotriva stropilor.

  Razr propune un concept compact, cu un design elegant, portabil, fiind ușor de ținut în buzunar sau într-o geantă de dimensiune mai mică. Dispozitivul vine echipat cu un display Flex View de 6,2 inci, cu raport de aspect 21:9, care oferă o experiență captivantă utilizatorului.

  Display-ul Quick View interactiv extern de 2,7 inci este destinat unei interacțiuni rapide, direct din mers, cu informațiile importante care vă țin conectați la cotidian.

  Ce poți face cu acest display Quick View al Motorola razr

  Poți apela unele contacte, poți răspunde la mesaje, face plăți rapide, controla muzică, utiliza Google Assistant și accesa setările personalizate. Dar și posibilitatea de a face selfie-uri, toate acestea fără a fi necesară deschiderea clapetei telefonului.

  Motorola razr este un smartphone pliabil pentru nostalgici. Prea scump pentru pachetul de specificații pe care îl oferă. Suma de peste 1699 euro pentru un astfel de terminal nu este justificată. Decât dacă efectiv crezi că nu poți trăi fără acest telefon.

  În afara transformării unui smartphone într-un telefon cu clapetă, Motorola, din punctul meu de vedere, nu a reușit să obțină nimic. Cum spune Motorola: ”razr este smartphone-ul care readuce satisfacția de a putea închide un apel printr-o simplă închidere a clapetei telefonului.” Și cam atât!

  Motorola va vinde razr în ediție limitată, dar nu știm câte terminale vor fi cu exactitate.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.