More

  5 gadgeturi care îmbunătățesc experiența de poker online

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Pokerul este unul dintre favoriți, indiferent că vorbim de cazinouri terestre, sau poker online. Pasiunea pentru poker vine cu sacrificii, care uneori pot fi evitate.

  Știm cu toții că cei mai mulți dintre profesioniști își dezvoltă abilitățile și strategiile la poker în mediul online, unde petrec ore în șir, uneori chiar fără pauză, doar pentru a ajunge la categoria de profesioniști.

  Înainte să visați la turneele PokerFest, învățați aici învățați aici mai multe despre poker online România. După ce vă alegeți un partener de joc corect, o platformă de poker licențiată, vă puteți gândi cum să vă organizați o experiență cât mai confortabilă.

  Token de securitate RSA

  Achizitoarea unui Token de securitate este cel mai bun lucru pe care îl puteți face, atunci când vă expuneți datele personale și cele bancare online. Acesta este un kit de hardware fizic, utilizat adițional la parola de cont.

  Token-ul de securitate are pe ecran un număr, format din 6 cifre. Când intrați în contul de jucător, pe un site de poker, vi se va cere să introduceți codul de acces RSA. Este alcătuit dintr-un cod cu patru cifre, trimise prin mail, plus numărul de token, format din 6 cifre.

  Acesta este ca o extra măsura de securitate deoarece, spre deosebire de Parola sau Pin, el trebuie să fie prezent fizic, pentru a se putea vedea codul din 6 cifre, fără de care nu este posibilă log-area în cont.

  Power Bank

  Propria stație de energie este un al doilea lucru obligatoriu, pe care trebuie să vă asigurați că-l dețineți. Propria bancă de energie vă asigură stabilitate la o partidă lungă de poker online.

  Nu este nimic mai neplăcut decât să rămâneți fără baterie la laptop sau calculator, în timpul unei partide de poker câștigătoare. Latențele nu numai că sunt neplăcute dar sunt și un motiv bun pentru ca plățile să fie anulate.

  Scaun ergonomic și birou cu înălțime reglabilă

  Pasiunea pentru poker implică mult timp petrecut în fața calculatorului, ceea ce rezultă o viață sedentară. Ca oricare alt jucător, primul instinct ar fi să cumpărați cel mai modern scaun, cu zeci de controale, însă nu este chiar foarte indicat.

  Aici, mai degrabă, este folositor un scaun ergonomic, un scaun realizat din materiale de calitate, care elimina supraîncălzirea.

  Acesta, în combinație cu un birou căruia i se poate ajusta înălțimea, oferă jucătorului un mediu confortabil, pentru o perioadă îndelungată la poker.

  Controler de poker wireless

  Game-mării, indiferent de categorie, știu că tradiționalul mouse este folosit doar în birourile bugetarilor și poate nici acolo.

  Fanii jocurilor video și de poker au la dispoziție un gadget nou, un controler conceput exclusiv pentru sesiunile lungi și tensionate, din fața calculatorului.

  Cu acest controler nu veți mai avea nevoie de mouse, tastatură sau TrackBall. Acest gadget îi poate ajuta atât pe jucătorii începători, cât și pe cei profesioniști, să-și mărească viteza, precizia, să evite erorile și să joace în general mai confortabil și mai eficient.

  Controlerul poate fi operat de până la 10 metri, oferind libertatea de a vă relaxa și de a vă mișca, cu scopul de vă simți mai confortabil.

  Căștile wireless

  Căștile nu sunt cele mai noi sau moderne inovații, dar cu siguranță o să adauge ceva pozitiv timpului dedicat pokerului online.

  Aceste căști sunt wireless și includ tehnologie de anulare a zgomotului, pentru a vă permite să vă concentrați asupra jocului. Modul de anulare a zgomotului poate dura până la 20 de ore iar modul ambient până la 24 de ore, timp suficient pentru o sesiune de maraton la poker.

  Ochelari

  Și aici nu ne referim la ochelarii lui Lady Gaga din cântecul Poker face! Când vine vorba de poker live, purtarea ochelarilor la mesele de poker este un subiect controversat dar la poker online este destul de simplu – sunt necesari și utili.

  Ochelarii de protecție calculator, ochelarii gaming, filtrează lumina albastră reflectată de ecran.

  Aceștia protejează și îmbunătățesc vederea, ameliorează oboseala oculară cauzată de folosirea îndelungată a calculatorului sau a altor tipuri de ecrane (laptop, tableta, smartphone, tv).

  Ochelarii de protecție pentru calculator sunt realizați din materiale inovatoare, de calitate, ce asigură o vedere mai clară, precisă, implicit reduc oboseala.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.