More

  Google Maps te-ar putea feri de străzile întunecate

  Google Maps te-ar putea feri de străzile întunecate. O nouă actualizare a aplicației are ca scop să te ghideze către străzi luminate, atunci când mergi pe jos. Maps este considerată o aplicație pe care te poți baza când vine vorba de indicații oriunde te-ai afla. Se știe că Google a făcut îmbunătățiri pentru cei care conduc sau folosesc transportul în comun.

  În ultima vreme, însă, compania se axează pe funcții pentru mersul pe jos.  Google își propune să implenteze o funcție care să ajute oamenii să găsească cele mai sigure străzi pe timpul nopții.

  Google Maps te-ar putea feri de străzile întunecate

  Potrivit unor membri din echipa de dezvoltare a versiunii pentru Android, noua funcție va arăta ce străzi sunt luminate stradal. Acestea vor fi evidențiate cu culoarea galbenă. Noua funcționalitate este un avantaj pentru persoanele care vor să se știe în siguranță și să evite străzile întunecate. În urma unui tweet care s-a viralizat, se pare că problema străzilor slab luminate sau deloc luminate reprezintă o preocupare în rândul multor utilizatori ai aplicației.

  Funcția de marcare a străzilor iluminate nu este confirmată oficial de Google. Dar, având în vedere dezvăluirile făcute, aceasta va apărea la un moment dat în aplicație. Cel mai probabil funcția se va lansa mai întâi în India. Unul din motivele principale este numărul de atacuri asupra persoanelor pe străzi, care a crescut în ultimul timp acolo.

  Ce funcții au mai fost introduse în aplicație

  Ultimele două luni au adus multe îmbunătățiri aplicației. De exemplu, compania a introdus în luna octombrie un mod incognito pentru Maps. Tot în octombrie au adăugat indicații vocale mai detaliate pentru persoanele cu probleme de vedere.

  Când vine vorba de actualizări în luna noiembrie, Google Maps a introdus o funcție de traducere pentru a facilita citirea adreselor de către persoanele din țări străine.

  Rămâne de văzut modul în care Google va implementa funcția și cum va colecta informațiile despre iluminatul stradal. Cum iluminatul stradal inteligent este încă ceva rar, posibil va folosi ajutorul utilizatorilor, la fel ca în cazul incidentelor din trafic.

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,897AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here