More

  Căștile wireless Galaxy Buds+ concurează cu Apple AirPods Pro

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Căștile wireless Galaxy Buds de la Samsung s-au făcut remarcate în spațiul accesoriilor wireless. Acestea au fost aunțate alături de seria de smartphone-uri Galaxy S10 și par să fie îndrăgite de public.

  Motiv pentru care, Samsung a decis să scoată o versiune și mai bună a căștilor. Astfel, existând posibilitatea ca un Galaxy Buds+ să-și facă apariția în curând.

  Zvonurile despre numele Galaxy Buds+ a apărut pentru prima dată la începutul acestei săptămâni. Mai târziu au apărut și pagini cu mai multe zvonuri despre căști.

  Acest lucru nu înseamnă neapărat că se vor lansa curând, dar indică un semn bun în această direcție. Samsung ar putea anunța Galaxy Buds+ împreună cu seria Galaxy S11, în primăvară la MWC 2019.

  Ce e nou la căștile wireless Galaxy Buds+

  Vorbind de căștile Samsung Galaxy Buds, acestea au fost apreciate pentru capacitatea de încărcare wireless, durata de viață a bateriei de șase ore, designul confortabil și calitatea audio.

  Samsung Galaxy Buds+ ar putea, cel mai probabil, să vină cu anularea activă a zgomotului.

  Probabilitatea ca această caracteristică să fie prezentă pe aceste căști este destul de mare, ținând cont de faptul că Apple deja a lansat un model de căști cu acest suport.

  De asemenea, posibilitatea de stocare de până la 4GB de muzică,  fără a avea nevoie de telefon, s-ar putea întoarce ca o caracteristică a noului model. Sau, cel puțin, cu mici îmbunătățiri.

  Concurența dintre Galaxy Buds+ și AirPods Pro

  Primele căști care vin cu anularea zgomotului, au fost lansate de către Apple, și anume căștile AirPods Pro.

  Această caracteristică le-a propulsat în topurile preferințelor utilizatorilor la capitolul calității.

  Din acest motiv,  este de așteptat ca Samsung Galaxy Buds+ să vină cu o calitate la fel de bună sau chiar mai bună decât a căștilor de la Apple. Dacă într-adevăr căștile vor fi capabile să anuleze zgomotul, cel mai probabil, prețul va fi unul pe măsură.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.